Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marynazwawki

Prezentacja maturalna- POLSKI:)

Polecane posty

Gość marynazwawki

Kto ma to już za sobą? Powiedzcie, jakie są odczucia, baliście się? Czy rzeczywiście jak wejdzie się do sali to wszystko wychodzi zupełnie inaczej, niż wcześniej się planowało? Ja jestem przed i strasznie się denerwuję:( Opowiedzcie jak to było u was!

ja miałam we wtorek i strasznie się bałam, a na dodatek zacięłam się w penym momencie (i to przy tej części, która była moim pewniakiem), ale poleciałam dalej, potem rozmawiałam z nimi jak zadawali mi pytania i jak wyszłam z sali to wydawało mi się, że kiepsko mi poszło. A jak weszłam po wyniki to... dostałam 18 punktów. I naprawdę, juz po maturze to nie wydaj się takie straszne, dasz radę! :)

Gość marynazwawki
trochę mnie pocieszyłaś. ale mam dzisiaj od rana takie poczucie niepokoju. cały czas wydaje mi się, że cos zapomnę ważnego, że powiem za szybko lub zabraknie mi czasu. ehh

Gość just u and me
A jutro masz? ja mam we wtorek i też bardzo się boję... nie za bardzo podoba mi się moja praca.. nigdy nie potrafiłam pisać super wypracowań, ale prezentację postanowiłam przygotować sama i teraz ... nie wiem jak to będzie...

Gość grt56
Ja miałem w czwartek. Prezentację miałem od koleżanki, a uczyć się zaczalem 6 godzin przed egzaminem. Książki które miałem wpisane do bibliografii, nawet nie istniały :D całkowity spontan. Poszedłem na żywioł, komisja zorientowala sie że praca nie byla pisana przeze mnie, oraz że pewne książki nie istnieją :D a i tak zdałem - 6pkt. I tak oto z J. polskiego miałem 5, a z ustnego egz. 6pkt:D

Gość just u and me
Ale to łagodnie i tak cię potraktowali.. u nas taki numer nie miałby szans... jedna koleżanka, która już zdawała pominęła jedną lekturę i dostała 11 pkt.. ja chcę zdać :D a na ile to już mniej ważne :D

Gość dgfdg
za samo wyklepanie z pamięci 1,5 strony A4 byle jak dostaje się 12-13 punktów co zajmuje 4-6 minut

Gość ja zdawalam w czwartek
a bałam się jak cholera:) Pracy zaczęłam się uczyć dzień przed.Miałam temat język sprawozdawców sportowych i ful cytatów.Jak weszłam na salę to w momenie mnie strach obleciał.Do dwóch błędów podałam te same wyjasnienia na pytania odpowiedziałam no i zdałam na 10.Nie było tak żle:) to się wydaje tylko takie straszne:)

Gość sijytfdjutdygf
ja sie tak balam ze sie poryczalam jak juz wyszlam :p zdalam na 9 a wydawalo mi sie ze nie zdam bo kiepska prezentacje mialam i na pytania tez za bardzo nie odpowiedzialam ;)