Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodline

jak zaskoczyć faceta???

Polecane posty

Gość goodline

chodzi o to, że od niedawna piszę i spotykam się z pewnym facetem. on powiedział mi, żebym go zaskoczyła. w jego rozmowach wyczułam, że chce mnie sprawdzić na wylot, a teraz mam go zaskoczyć. nie mam pojęcia jak. i wolałabym, żeby to nie były erotyczne zagrywki.

Gość przystojniaczek24
zrób mu loda.

Gość goodline
jak masz pisać takie głupoty o leiej nie pisz nic, bo inteligencją nie świecisz!! wręcz przeciwnie. nie w każdym związku chodzi o sex ;/;/;/ omg

Gość przystojniaczek24
daj mu polizać wadzajnę :)

Przyjdź do niego i zapytaj się go ze słodką minką "masz ochotę na loda?", a jak odpowie twierdząco, to wyjmij z torebki dwa, wcześniej kupione, lody i powiedz "to i ja sobie też zjem". :P

powiedz mu, że kończysz znajomość, bo nie masz pomyślu jak go zaskoczyć.....będzie zaskoczony tak, że kopara mu opadnie na trampki.......wolałabym, żeby to nie były erotyczne zagrywki.....skorzystaj z okazji, że jest powódź i sie utop......niedorajdo....

Gość goodline
hmmm ;] czekam na inne koncepcje. on jest ekonomistą więc wolałabym użyć czegoś dwuznacznego ale nie wulgarnego ;] sztywniak w koszuli pod krawatem, kochammmm ;>

Gość her komendante
ekonomista i sztywniak oraz frajer w gajerku do odstrzału :classic_cool:

Gość goodline
on nie jest taki jak TTTy bmblondyn. zero klasy w ostateczności... ale czekam na coś niekonwencjonalnego ;]

Gość goodline
;] wolę milion razy elegancki gajer niż rozszarpane spodnie lub dresy podwinięte do kolan, w celu uwidocznienia "śnieżno-białych" skarpetek. zupełnie inna rzeczywistość :)

Gość her komendante
dresów też nie lubię bo jak ktoś ma klasę , to nie musi być dres , dziurawiec ani gajer pomyśl o tym :classic_cool:

Gość przystojniaczek24
daj mu polizać sutki.

Jak jest ekonomistą to chyba nie będzie łatwo, ale musisz wyczuć coś czego nie wie, coś o czym myśli stereotypowo i zrobić lub powiedzieć coś przeciwnego. Np zaprzecz jak powie coś negatywnego w jego rozumowaniu co myśli o Tobie albo o kobietach lub też o czymś innym.

Gość atramentem byłam
schowaj się za rogiem i jak będzie przechodził, wyskocz i zrób "buuuuuuuuuuuu" wybacz nie mogłam się powstrzymac

Gość Jak go zaskoczyc ? Powiedz, ze
masz grzyby i pchly w pizdzie, potem popros zeby wylizal