Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q1234ewq

proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość q1234ewq

witam was kobietki :) mam takie pytanie, niedawno uprawialam sex ze swoim facetem , po czym okres spoznil mi sie dwa dni , i byl jaks dziwny, nie taki jak zawsze krew leciala moze z 3 dni a zawsze trwalo to 7 dni , pod koniec mialam pojedyncze plamienia. dodam jeszcze ze robilam dwa testy ciazowe, na jedyn wyszedl cien kreski, a na drugim wyszla druga kreseczka ale po czasie i byla blado rozowa, w srode lece do gina sie upewnic, ale co wy kobiety o tym myslicie, moj brzuch jakos takjakby troszke urusl. ale malo... miewam bole podbrzusza ... :) prosze o sensowne odpowiedzi, z gory dziekuje :)

Gość emmmmaaa
Każda nawet blada kreseczka oznacza wynik pozytywny :) A co do brzucha to za wczesnie ;P Może po prostu Cię wzdęło ;)

Gość q1234ewq
możliwe. :)

Gość emmmmaaa
A jakieś bóle piersi miewasz, czy coś w tym stylu ( mimo że nie zawsze występują):)?

Gość q1234ewq
w sumie to nie ... choć zrobiły się nieco większe, ale bóli nie mam żadnych , czasem mnie tylko sutki pieką czy coś w tym stylu

Jeżeli druga kreska jest, choćby bladziutka, to oznacza, że jesteś w ciąży. Pozostało mi tylko pogratulować :) Dbaj o siebie!

Gość q1234ewq
a dziękuje :)