Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie ma takiego problemu

nie wiem co gorsze

Polecane posty

Gość nikt nie ma takiego problemu

kochac kogs, kto tej milosci nie odwzajemnia czy nikogo nie kochac i nie miec za kim teskniac, czuc pustke bo ja wlasnie doszlam do wniosku, ze teraz, gdy nikogo nie kocham, nikt mi sie nie podoba, nie mam za kim tesknic, nie mam o kim myslec czuje sie gorzej niz kiedy bylam nieszczesliwie zakochana bo gdy kogos kochasz masz nadzieje ze jeszcze bedziecie razem, a gdy nie ma sie nikogos to nie ma nawet o kim pomyslec, zatesknic

Wiesz, kiedy nikogo w moim życiu nie było, to mówiłam tak jak Ty, że nie mam o kim myśleć, za kim tęsknić i generalnie czuję jakąś pustkę. A teraz, kiedy jestem zakochana nieszczęśliwie, przypominam sobie jak spokojnie i miło było wtedy, kiedy zakochana nie byłam. Także chyba zawsze lepiej tam, gdzie nas nie ma. ;)

Gość beznadziejne to wszystkooo
z jednej strony jest to lepsze niz bycie samemu, ale na pewno nieszczesliwa miłosc kiedy ktos nie odwzajemnia twoich uczuc jest bardzo bolesne ja nie miałam faceta do 23 roku zycia to byłam szcescliwa..ciagł banan na twarzy..a teraz chodze ciagle zdołowana

Gość beznadziejne to wszystkooo
jeszce wczoraj ogladałam swoj serial ulubiony i ktos tam powidział ze nie ma nic bardziej upokarzajacego kochac kogos kto wcale o tobie nie mysli