Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandolinka24

jakie prawdopodobienstwo aby testy sie az tak mylily?

Polecane posty

Gość pandolinka24

czy uwazacie ze jest duze prawdopodobienstwo aby 2 testy robione z porannego moczu,w roznym odstepie czasowym sie mylily?Pierwszy test zrobiony w dniu spodziewanej miesiaczki-negatywny,drugi w 35 dc(czyli 6 dni po spodziewanej miesiaczce)-negatywny....czy w takim przypadku mozna jeszcze liczyc ze jest cos nie tak i jednak istnieje ciaza?(objawy dosyc dziwne,rozpierajacy bol podbrzusza,powiekszone i bolace piersi,okropna nerwowosc) :(

Gość pandolinka24
up

ja robilam test dzis w dniu spodziewanego @ i wynik jest pozytywny!!! dwie kreski jedna delikatna różowa

Mysle, ze na 100% nie jestes w ciazy. Pomysl! 2 testy z porannego moczu... Ale nie zalamuj sie bedzie nastepny cykl i nastepne staranko :D Moja sraczko.

Jagoda, nie wiem dlaczego zrobilas sie taka zlosliwa. Pisalam kiedys z Toba na jakims topicu. Bylas delikatna i sympatyczna, a teraz? No comment...

Gość pandolinka24
no ale dzis juz 36dc i nic;( ja chyba zwariuje, ale az wierzyc mi sie nie chce aby 2 testy mogly nie wykazac cizy jesli ona jest i to robione zgodnie z instrukcja

Gość lolusia1505
kochanie ja bylam 5 tygodni w ciazy i testy mi wychodzily ujemne

Gość kooooooooobieta
Witam, 5 kwietnia skonczyla mi sie miesiaczka. cykle mam ok 30 dniowe. 6 kwietnia postanowilam pierwszy raz wspolzyc z moim chlopakiem. zabezpieczylismy sie prezerwatywa. niestety moj chlopak bez skutku probowal we mnie wejsc. po pewnym czasie zmienil prezerwatywe[ i boje sie ze wtedy doszlo so zabrudzenia nowej] i znow probowal, ale nie wyszlo. po wszystkim bylo ok ale 21 kwietnia podczas zalatwiania sie ujrzalam troche krwi na papierze toaletowym. zbagatelizowalam sprawe i o tym nie myslalam. drugiego dnia bylo tej krwi troche wiecej, wiec zrobilam test ciazowy nie z pierwszego moczu ale z drugiego i wyszedl negatywny. pozniejdo 26 kwietnia tej krwi bylo co raz wiecej az 27 dostalam jak mi sie wydaje normalny okres. byl bardzo obfity[ tak jak miewam zawsze] i trwal 7 dni[jak zwykle u mnie bywa]. uspokoilam sie po tym wszytskim ale przedwczoraj [tylko w ten jeden dzien] mialam czestomocz i od tygodnia mam zaparcia. nie wiem czy ten czestomocz moze byc spowodowany ciaza czy tym, ze jestem przeziebiona i ostatnio spozywalam same plynne pokarmy. dodam, ze ostatnimi czasy jestem bardzo narazona na stres.

Gość możesz też
A zrób sobie badanie z krwi - beta HCG się zowie, w każdym szpitalu na analityce Ci zrobią. To najpewniejszy z testów. Po co się będziesz zadręczać?