Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obeznana999

Niestety faceci brak doswiadczenia w lozku nie da sie ukryc

Polecane posty

i to jest kuurwa zajjeeeebiaszczo niewiarygodne, ze mozesz tego nie wiedziec!!!

Gość he he he
obeznana999 wypowiedz sie po czym poznajesz czy facet mial kobietę czy nie. Hmmm a moze to tylko Twoja kobieca intuicja? hmmm mylna?

no nie mam pojecia po czym poznaje skoro swojego nie wybadala! chyba obzezana, ze to byly twoje poczatki? czy jak?

Gość obeznana999
Moja droga nie urazilo mnie to, po prostu uwazam ze masz troche agresywny styl pisania co widac wlasnie po ilosci wykrzyknikach chyba ze nie wiesz do czego one wlasciwie sluza (przypomne ze do wyrazenia intencji odnosnie tego co sie napisalo, duzo wykrzyknikow oznacza spore wzburzenie) ponadto z gory zarzucilas mi ze niby nie wiem co pisze w ogole nie pytajac o co mi konkretnie chodzi. Ostra reakcja niekoniecznie rowna sie oblegi, po prostu widac to po stylu pisania. I wyprasazm sobie, nie nazwalam Ciebie tempakiem tylko zwrocilam sie z retorycznym pytaniem do ogolu.

a ja ciebie nazwalam tepakiem? a gdzie??? bo sobie nie przypominam? a z tymi wykrzyknikami to o co chodzi???? ze ja sie wzburzam??? nie... ja sie nie wzburzam... ja sie tak wyrazam... swoje opinie!

Gość obeznana999
Moze i znasz swojego meza ale wychodze z zalozenia ze mial on normalny przebieg doswiadczen przed Toba, tzn. nie mial czego ukrywac ze wstydu czy komplesksow. Jezeli facet w wieku 25 lat ma bardzo male doswiadczenie albo nawet jest prawiczkiem to istnieje prawdobodobienstwo ze sie tego wstydzi i sie do tego nie przyzna, szczegolnie przed kobieta dla ktorej chce uchodzic za pelnowartosciowego mezczyzne. Nie twierdze ze kazdy ale sa tacy. Po czym to poznam? Trudno napisac, to sie czuje. Uproszcze i napisze ze po tym w jakim stopniu przejmuje inicjatywe, po tym z jaka pewnoscia to robi ale jak pisalam jest to mocno uproszczone.

Gość obeznana999
Coralick to z tempakiem nie do Ciebie bylo ;-)

doswiadczenie to pojecie wzgledne. kazdy lubi inny sekas wiec nie mozesz zakladac ze twoje kryteria sa obiektywne, bo nie sa!

Gość obeznana999
jakie pojecie wzgledne? albo sie mialo duzo sesku w zyciu (czy to w zwiazku czy nie jest mniej istotne) albo nie, kropka. Nie chodzi mi o konkretne zabawy ani tez o to czy ktos jest dobry czy nie. Po moim po prostu od razu sie zorientowalam ze nie mial duzo seksu przede mna do czego sie zreszta jak juz pisalam nawet raz bedac pod wplywem przyznal wiec wychodzi na to ze dobrze wyczulam.

Gość dr. Evil
temat o niczym + Kafe = pyskówka

Gość dr. Evil
nie "doświadczona", lecz "obeznana" - brzmi o niebo bardziej "profesjonalnie" ;)

a ja się zgadzam z autorką, to się po prostu da wyczuć, ja raz nawet myślałam ze facet jest prawiczkiem i dałam się wkręcić , ale niedużo się pomyliłam, to był jego 3 raz!!!

To ile razy mężczyzna zeby był obeznany? :P pytam sie kobiet doświadczonych bo tu sa same obeznane :p

Gość dr. Evil
a ja polecam wypowiedź nr 2 (Coralick) z pierwszej strony tego topiku - takie coś działa w dwie strony poza tym "ilość" wcale nie decyduje o "jakości", czyli ma się nijak do "obeznania"

Gość dr. Evil
czyli dla faceta 5 stosunków w ciągu 10 lat predestynuje go do miana "obeznany" amen!

To Po trzech razach dalej jest prawiczkiem ;p;-) bo ma brak doświadczenia :p 🖐️

no... bez dwoch zdan.... takiego obrzezana zaraz wyczuje ze nie prawik!! a tak jeszcze wracajac do sedna tematu, to ja sie bardzo zastanawiam, po czym ty poznalas ze on nie mial seksu? no bo jak nie po tym czy byl dobry czy nie to po czym? za szybki byl, czy za wolny? czy nie wiedzial ze sie majtki przez glowe nie sciaga?