Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24lata i 9 miesiecy:O

jak mam postapic z nim?? rady

Polecane posty

z facetem który mówi ze nie wie czego chce e boi sie zaangazowac, ale z drugiej strony nie chce tego konczyc bo sam nie wie czego chce i mogłby załowac i trwa ze mna..pomomi ze ciagle nie wie..dodam ze od 3 miesiecy nie wie:O a ma 27 lat ja juz mam dość[zły]

Gość Don Luidżi
taki dorosły a taka cipa z niego

Gość lubie zupe
daj se na wstrzymanie, jak przestanie być taki pewny, ze se bedziesz czekac na niego w nieskonczonosc to sam przyjdzie.

Jesteście razem tylko 3 miesiące? Miesiące - nie lata? No to normalne, że po tak krótkim czasie jeszcze można nie wiedzieć, czy się chce spędzić z daną kobietą całego życia!

Gość Nie wie czego chce,
to go olej. Nie warto tracic czasu na duze dziecko!

Gość a ja nie bardzo wiem
Bo mu nie zalezy na Tobie, tylko na jebanku:D Ma teraz jebanko, jak znajdzie to czego chce to Ciebie odstawi:classic_cool:

Gość Nie wie czego chce,
Dostal to co chcial i juz ma Cie w dupie. Seks byl po 1,5 mca?

Gość upupupupupuppppp99
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:)

Gość karkam
witam, spotykam sie z chlopakiem od 2 m-cy, na poczatku bylo cudownie, codzienne spotykanie sie, rozmowy telefoniczne godzinami,l wspolne weekendy, ma 31 lat, ja 27. w zeszlym roku po 3,5 roku rozpadl sie zwiazek moj, za m-c bylabym mezatka, facet pogubil sie , nie wiedzial czego chce, po 2 m-cach chcial wrocic, ale ja jzu nie chcialam...teraz kolejny problem, moj obecny facet poznal mnie w czerwcu, w lutym zakonczyl swoj 3letni zwiazek, wszystko byloby cudownie, gdyby nie to, ze od 2 tyg mowi ze nie wie co z nim jest, ze nie wie sam czego chce, mowil ze mnie kocha itd....az do tej nd, gdy w jego tel (niestety cos mnie podkusilo by sprawdzic mu skrzynke) zauwazylam jak pisze do znajomej ze jest ciekaw kiedy odkocha sie bylej....nie chce pisac jakie bylo moje zaskoczenie, kocham go i jak pytam co do mnie czuje, to mowi ze od nd wszystko sie zmienilo, ze nie wie co chce, z jednej strony twierdzi ze jestem dla niego idealna, ze chce byc ze mna, ale jest jakies ale....spytalam co do niej czuje, mowi ze nie wie, ale na pewno nie chcialby byc z nia...to strasznie meczace, teraz siedzi i sie zastanawia co ma robic,bardzo mi zalezy na nim, staram sie nie dzwonic by mial czas do namyslu, ale to boli jak ktos sie zastanawia czy byc ze mna, co do mnie czuje i co z nim nie tak.. mpomyslalam ze moze brakuje mu jakiejs wolnosci, moze czuje sie osaczony, ale on nie potrafi ze mna rozmawiac, szybko sie denerwuje i powstaje blokada wewnetrza.błagam pomozcie!!