Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jozef ale nie święty

co to ma oznaczać? dziwne zachowanie żony!

Polecane posty

ciągle coś przebąkuje, że znajdzie kochanka . . . mamy półrocznego synka . . . pomocy!

Ale czego oczekujesz, krzycząc "pomocy"? Jak będzie chciała się puścić, to i tak się puści.

przecie ją szanuje tylko raz ją sponiewierałem by dziecko było

Gość wykop
chce babsztyl zwrócić twoją uwagę zabierz ją do kina czy do restauracji i daj jej bukiet czerwonych róż

Gość rzeczniczka spraw sercowych
chce wzbudzić w tobie zazdrośc...albo faktycznie potrzeba jej kochanka..może zawsze miała 2 facetów..tego nie wiesz. Potem ciężko miec tylko jednego. powiedz..jak sobie znajdziesz..to koniec z nami:)

to proste ........wysyła Ci sygnały że mało się nią zajmujesz i nie dbasz o nią ,że czuje się samotna w związku i szuka pocieszenia przy innym ...myśli o tym ,więc może czas zadbać o nią ,pomyśl o tym poważnie bo to może się żle skończyć dla waszego związku......

Gość rzeczniczka spraw sercowych
rowerka...sygnały:O? sygnałem u dojrzałej kobiety jest rozmowa...a nie buczenie..że znajdzie kochanka:O tak postępuje prostytutka..albo złośliwa albo taka co nie kocha Jak to mówią co w sercu to na języku..jak mówi o kochanku znak, że nie kocha i nie kochała.

tak to prawda ......ja też cenie szczerą rozmoJak to mówią co w sercu to na języku..ale my kobiety niestety dziwne jesteśmy... może po prostu ona nie potrafi o tym rozmawiać więc sygnalizuje mu że jest jej żle i czuje się samotnie w związku ...........takie jest moje zdanie:)

Gość Andrzejek 18
krótko po mesku: zbyt rzadko i zbyt słabo ją ruchasz! ot co!gdyby ci żona nie dawała a jaja by ci puchły też byś się dziwenie zachowywał