Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jukenauno

Jakie są kobiety Scorpiony?

Polecane posty

Gość Jukenauno

czego się spodziewać po takim znaku ?

Gość Ty tam wyżej
Stukają się z każdym fajnym facetem, jakiego zobaczą. :o

Gość erttetetetertertetr
takie same jak i wagi, panny, koziorożce i pozostałe znaki. Wierzyć w jakieś horoskopy. Żenada.

Gość gyjnbcdr
spierdalaj

Gość niebieska pineska
jedzą mokre jabłka po turecku

Gość hahahahaha!!!!!
jeśli Ty jesteś uczciwy i oddany mojej osobie jestem: wierną przyjaciółką i oddaną kobietą, jeśli nadepniesz mi na odcisk w jakiś sposób: jestem mściwa i nie umiem wybaczać - niby zapomnę ale już nigdy nie zaufam ponownie, jestem podejrzliwa i potrzebuje czasu by komuś zaufać i pokazać prawdziwe JA a więc testuje znajomość w sensie obserwuje i poczatkowo trzymam dystans, bywam kapryśna bo lubię kiedy się mnie rozpieszcza choć u kogoś przekładam zaradność życiową nad ciepłe słówka nieporadnego romantyka i na koniec...mawiaja że kobiety skorpionice to najlepsze kochanki, lubimy seks i daleko nad do konserwatywnego seksu przy zgaszonym świetle w pozycji klasycznej :):) ale to już nie ja powinnam oceniać ha ha oczywiscie pisalam za siebie !

Gość erttetetetertertetr
haha - takie same są kobiety spod znaku wagi i strzelców, więc ten opis jest ogólny dla wszystkich kobiet ;)

Gość wredne i zakłamane
miałam kiedyś taką "przyjaciółkę", niech ją szlag trafi, co się kazało. Kłamała, wykorzystywała mnie, za moimi plecami mówiła o mnie różne rzeczy :O

Gość i jeszcze ambitne

Gość erttetetetertertetr
Tak, tak. I jeszcze są mądre, inteligentne, czułe, ambitne ale jednocześnie zaborcze i powściągliwe. Kłamią często, ale czasem mówią prawdę. Lubią romantyczne wieczory jak i gorące i upojne noce. Przy tym czytają książki, uprawiają sporty, studiują na wielu kierunkach (w tym często biegle władają 3 językami), świetnie się sprawdzają i jako rasowe raszple na jedną dziką noc i jako oddane żony i matki. Przy tym świetnie gotują, sprzątają i haftują. W wolnych chwilach oddają się poezji i filozofii życia. Czas lubią spędzać aktywnie często z ich ulubionym zwierzakiem: psem, kotem, chomikiem lub kanarkiem. Uwielbiają przyrodę i dziką naturę. Są świetnymi pedagogami, technikami i tłumaczkami. Uwielbiają nauki ścisłe oraz wiodą prym w psychologii i naukach politycznych. Uwielbiają kuchnię polską, włoską, chińską, grecką i latynowską. Są uzdolnione muzycznie, często grają na pianinie lub skrzypcach. Bach, Mozart, Chopin - nie jest im obcy. Uzdolnienia plastyczne odziedziczyły po matkach. Już w młodym wieku interesowały się rzeżbą i plastyką. ;)

ertt - coś pominąłeś, mam jeszcze 5 żółwi :classic_cool:

Gość erttetetetertertetr
:)