Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rpoperor

Dlaczego ludzie idą na kierunki po których nie ma pracy?

Polecane posty

Gość rpoperor

Np. na jakas dyrygenture, awf, historie, politologie? Przeciez po tym malo kto znajduje prace..

Gość lektora angg.
Ida z pasji a poitem wielkie rozczarowanie ze sa bezrobotnyumi.. i ida albo na drugie studia albo na staz zeby zdobyc w czyms doswiadczenie, a potem na podyplomowe w tym kierunku.. Ostatecznie zaluja zmarnowanych lat studiow ktore poczotkowo wybrali..

Gdyby wszyscy szli na kierunki, po których jest praca to i tak wkrótce nie wystarczyłoby jej dla wszystkich :p

moja siostra zmieniała 3 razy kierunek... wkoncu skonczyła głupia socjologie po czym poszła na kurs kosmetyczny i otwieraz własny salonik.. wiec studia jej sie nie przydały oprócz tego , że może sobie postawić mgr prezd nazwiskiem

Gość Traczkea
Myslacy ludzie ida na kierunki biznesowe, techniczne.

Gość persefonae
Studiuję to co mnie interesuje. I tak mam zamiar pracować na własny rachunek. Nie lubię robić niczego wbrew sobie, a już na pewno nie dla kasy. Ale zgadzam się z tym, że po humanistycznych kierunkach ciężko z pracą... ale może to specyfika absolwentów, tak patrząc po ludziach z mojego roku to niewielu takich, którzy mieliby głowę do robienia interesów. Pozdrowienia z Wydziału Filozoficznego UJ ;)

Gość ohyikn
AWF jest kierunki po kórym nie znajduję się pracy pierwszy raz słyszę taką głupotę mój przyszły mąż jest po awuefie pracuje w szkole zarabia 2,500 jako stażysta