Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka199

co mam zrobić z chłopakiem,który ciągle kłamie?

Polecane posty

Gość majka199

witam wszystkich.chciałabym przedstawić moją sytuację i poprosić o rady.mam narzeczonego.jesteśmy ze sobą 5 lat jednak ostatnio nie ma dla mnie czasu,nie chce się spotykać,ciągle ma wyłączony telefon.gdy uda mi się dodzwonić do niego to mówi,że nie ma ochoty się tłumaczyć.od jakiegoś czasu rzadko bywa w domu na noc(nie mieszkam z nim,ale dowiedziałam się).gdy pytam,czy zdradza odpowiada,że nie,bo mnie kocha.ale czy ktoś,kto kocha może ciągle kłamać i nie szanować zupełnie tej drugiej osoby?bardzo go kocham,ale zastanawiam się czy mam z nim być.dodam,że kiedyś dużo pił,potem obiecał przestać,ale znów to robi i nie widzi w tym problemu twierdząc,że ma stresujące życie.będę wdzięczna za rady

Gość _kredens_
kopnij go w dupę

Gość majka199
tak,tylko ja naprawdę kocham mimo,że cią mnie rani...nie potrafiłabym znaleźć kogoś innego...ciągle mu wybaczałam,ale teraz nawet już nie przeprasza

Gość _kredens_
jak go kochasz to dać sobie nasikać na głowę? jesteś typem S&M

Gość majka199
wiem,że macie rację,ale ciężko mi tak będzie...

Gość majka199
jak ja mam teraz żyć?nie mogę jeść,spać i normalnie funkcjonować,bo ciąglę myślę dlaczego on mi to robi...bez przerwy płaczę i nie mogę się na niczym skupić tylko na zastanawianu się co on teraz robi,czy jest w domu,czy się jeszcze odezwie...:(

Gość marta101010
proszę niech ktoś mi coś doradzi,bo ja nie wytrzymuje już.ciągle myślę o tym,czy dać mu szansę

Gość majka199
to może opiszesz swoją sytuację najpierw?wtedy coś doradzę chociaż sama mam problem z moim narzeczonym a jakoś nikt nie chce doradzić czegoś więcej

Gość marta101010
przepraszam.jestem z moim chłopakiem od dwóch lat a dziś przyłapałam go na zdradzie.wróciłam wcześniej do domu a on był w łóżku z moją koleżanką.głupio się tłumaczył,że tylko mnie kocha.kazałam się mu spakować,ale teraz żałuję,bo dobrze się nam układało.

Gość majka199
teraz jest Ci ciężko,ale z czasem zobaczysz,że to dobra decyzja.ja mojego nie przyłapałam,jedynie słyszałam od zanjomych. jeszcze poznasz odpowiedniego chłopaka.(daję taką radę a samej mi ciężko zdecydować o zerwaniu)