Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdhhjgfxf

Jakie są kobiety spod znaku bliźniąt?

Polecane posty

Gość tdhhjgfxf

Mężczyźni jak oceniacie k spod tego znaku?

Gość ladaco
wilgotne.

Gość gyug
Oj zmienne niezdecydowane:) jedne mówią, drugie myślą a trzecie czują bynajmniej ja tak mam:)

Gość tdhhjgfxf
ja nie uważam że są zmienne.. przynajmniej nie zawsze. faceci wypowiedzcie sie.

Gość kobieta spod znaku bliźniąt
... jestem z pod tego znaku. To zależy z końca czy początku - to jest różnica. Ja jestem z końca - wiec : pewna i zdecydowana, wiem czego chce. Uwielbiam przestrzeń i zmiany - nie lubię schematów i stagnacji. Jestem w ciągłym ruchu - uwielbiam sporty :) Mam silny charakter i osobowość. Nie poznałam jak dotąd partnera który zaskoczył by mnie równie żywotnym temperamentem. A lubię być zaskakiwana :) To nie prawda ze osoby które sa z tego znaku mają trudny charakter. Osoby - te po prostu wymagają więcej niż inni, ale w zamian dają bardzo bardzo dużo. Uczucia - zanim pozwolą by ktoś im zaufał , dużo czasu upłynie - za to są bardzo wierne. Jeśli partner nadszarpnie ich zaufanie - ma przechlapane- skrzywdzone bliźnietę nie odbudują już relacji na nowo. Ponieważ dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.

Też jestem z konca maja i tez tak mam ;) Dokladnie jakbys opisala mnie. Ale zmienna jestem. Zdarza sie, że momentalnie zakladam inna maskę, jestem inna osoba.