Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd001

Jaki prezent na komunie ???

Polecane posty

Zostałam zaproszona na komunie siostrzeńca ... Jaki prezent byście mi radzili kopic ?

Gość erttetetetertertetr
quada

ale coś tańszego ...bo to komunia jest od mojego chłopaka z rodziny ...Myślałam o jakiejś pamiątce...

Gość jenk
Piłka do nogi,jakiś sprzet sportowy,fajny plecak(na wycieczki),krokomierz,maskai fajka ,płetwy do nurkowania,licznik rowerowy.

cassablanca-Tylko jednak myślę ,czy to będzie odpowiednie ... Bo nie chce żeby później ktoś mi mówił ,ze to jakiś skromny prezent czy coś ...

myślę, że dobra gra, jakieś czekoladki ładnie zapakowane i pamiatka może być ;) ja osobiście wolę dać gotówkę (byłam niedawno na przyjęciu u siostrzeńca mojego faceta),ale 'mały' dostawał właśnie m.in takie prezenty.

cassablanca - no właśnie a ja jak już wcześniej wspominałam idę do chłopaka siostrzeńca ;/ Trochę to mi nie pasuje ,bo za bardzo nie mam gotówki ;/ A chce coś kopic taniego i pasującego do okazji .

kurczę to troszkę mało, ale cóż...w takim razie kup grę o której myślałaś i pamiątkę + coś słodkiego i będzie dobrze ;) dzieciak na pewno się ucieszy :)

no te feromony jak znalazł!!!! Buhahaa!!! ale sie koleś w temay wciął z tymi feromonami ... uśmiałam sie jak nic :) a do 3dych to piłka pasuje albo jakieś ochraniacze albo gra

Gość alekD
Myślę, że odpowiednim prezentem dla kształtującego się dziecka będzie coś co pomoże mu rozwijać swoje zainteresowania oraz w rezultacie wykreować Hobby. osobiście zajmuję się modelarstwem od 25lat. Nie ważne jaki model wybierzesz czy na pilota czy do sklejania, latający czy też jeżdżący, to po prostu Hobby. Może się ne spodobać każdemu, ale warto spróbować. Ja zaopatruję się tutaj www.rcwroblik.pl za każdym razem coraz pozytywniej mnie zaskakują.