Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szcześliwy 20000

Ja się chyba zakochałem

Polecane posty

A więc mam 21 lat nie mam kobiety ale jestem po nieudanym związku I nie wiem co mam zrobić chyba się zakochałem nie wiem czy to to ale jak ją widzę to miękne i chodzę za nią tylko jest mały problem ma małe dziecko i nie wiem czy to mąż czy chłopak... Często ją widzę jak idzie sama albo z wózkiem albo z tym gościem.. Czasem za nią idę wiem gdzie mieszka napewno jest starsza ode mnie Dzisiaj śledziłem ją dwie godziny wyglądała dzisiaj tak ładnie ma długie ciemne włosy duże oczy zgrabna pięknie ubrana strasznie chciałbym ją poznać. raz ją nawet minąłem ale trzymała się z tym gościem za ręke ja oczywiście rzuciłem spojrzenie ale nic...to chyba jakaś obsesja Prosze was o pomoc mam nadzieje że sensownie coś doradzice spróbujcie postawić się na moim miejscu

Gość _kredens_
lepiej zmień obiekt westchnień

Bardzo bym chciał bo wiem że to bezsensu Najpierw widziałem ją samą najeżdziłem się za nią Kolejnym razem była już z dzieckiem także mnie osłabiło i miałem dać sobie spokój ale nie... no i zobaczyłem pewnego dnia też faceta to już myśle przesrane ale nie daje mi spokoju

Urządzaj sobie kpiny gdzie indziej jak masz jakąś rade to ją napisz.

Mówie wam ma cudowne oczy takie duże i piękne ciemne włosy i wogóle cała mi się podoba wyglada na miłą chciałbym ją poznać JAK ZWRÓCIĆ jej uwage na siebie

jak sie ma problem to nie macie nic do powiedzenia