Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maks, Tarnów

Brak miłości

Polecane posty

Gość Maks, Tarnów

Cześć. Mam na imię Maks, mieszkam w Tarnowie. Mam 18 lat. Od dwóch lat mam poważny problem - czuje się samotny. Mam bardzo wiele znajomych płci przeciwnej, dla których jestem jedynie przyjacielem. W jednej koleżance byłem kiedyś zakochany, działałem, ale nic z tego nie wyszło. Przyjaciółki zwierzają mi się ze swoich chłopaków, sekretów, jesteśmy blisko, ale ... nie aż tak. Nie jestem jakiś bardzo super brzydki, normalni chłopak. Niestety nie moge znalezc tej jedynej. Bardzo brakuje mi miłości, przytulenia się do kogoś...

Gość chinota
Tylko że nie chodzi o "kogoś". chodzi o tą JEDYNĄ!! Masz tylko 18 lat, wiem że samotność nie jest miła ale pomyśl że kiedy znajdziesz tę jedyną to będziecie mieć siebie na zawsze! Lepiej poczekać na nią niż próbować każdej po kolei. Jak się zakochasz, zauroczysz to będziesz wiedział że to ta!

Gość Maks, Tarnów
W sumie masz rację...

Gość chinota
fajny artykuł. ja też miałam kilku takich kolegów co gdzies się za mną snuli, ja zbytnio na nich nie zwracałam uwagi, potem się okazało że byli we mnie zakochani... Jednak jestem zwolenniczką że przyjaźń to przyjaźń a miłość to miłość. Jeżeli ci się podoba jakaś dziewczyna, to ją podrywaj, mów komplementy, dzwoń do niej, nie zachowuj się jak najlepszy przyjaciel tylko jak facet !! Wtedy albo chwyci albo nie. Ja się muszę zakochać żeby zacząć związek. Ci koledzy co się za mną snuli - po prostu nie wzbudzili moich uczuć i nic na to nie poradzę. Ale gdyby powiedzieli od razu o co chodzi to przynajmniej by sobie oszczędzili czasu na mnie czatując ;) Mam nadzieję że rozumiesz o co mi chodzi.

Gość Maks7069
Ech... :(

Gość kamilooooos
ciul z babami :D

Gość co robic......
Nie przejmuj sie ;) znajdziesz ta jedyna... Do kolegi kamilooooos ciul z facetami :D hehe pozdrawiam ;)