Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Phero

Czy mogę pofarbować włosy drugi raz?

Polecane posty

Jakieś ładne 5 miesięcy temu kupiłam palette - kasztan. Niektórzy pewnie domyślają się czym się to skończyło; nie mogę za żadne skarby świata domyć tego paskudztwa. Sam szampon koloryzujący zblakł, zostawiając po sobie ohydną pomarańczowo rudą barwę. Plus ciemno blond odrosty. Mam ostatnio wielką przefarbować sobie włosy na brąz. A tak dokładniej numer 5, jasny brąz garnier color & shine. Ale nie wiem czy te dwa kolory się z sobą nie 'zmieszają' i wyjdzie coś zupełnie innego niż chciałam. Albo w ogóle włosy nie złapią. Tak dla informacji moje włosy są w dobrej kondycji. Nawilżone, zdrowe itp. Tylko ten przeklęty kolor. Proszę o szybką odpowiedź, czy będę musiała użyć dekoloryzatora?

Gość tatatatatat
Żaden de-koloryzator nie zmyje paletta. Też się męczyłam z tym gównem...

A czy mogę na włosy położyć ciemniejszą farbę?

Gość tatatatatat
Na pewno, ale pamiętaj, że każda farba się zmywa i będziesz musiała już farbować włosy cały czas, żeby ta pomarańcz nie wyszła na wierzch. Jaki jest Twój naturalny kolor włosów?

Gość krystyna z gazowni_!
Jestem fryzjerką. Najlepiej będzie jak kupisz duży galon wody utlenionej i pomoczysz włosy przez 0,5 h. potem nałóż dekoloryzator, po dwóch dniach nałóż docelową farbę. Pozdrawiam

Gość ja po palette
gdy chciałam wrócić do jaśniejszego koloru dwa razy (w tym samym dniu) użyłam dekoloratora (też palette), a na drugi dzień farbę, którą chciałam. Nic się z włosami nie stało.