Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaa21laaaat

moj facet siedział

Polecane posty

Gość Monikaa21laaaat

caly dzien u kolegów kiedy przyjechal do mojego miasta gdzie studiuje. ja specjalnie przyjechalam z domu 230 km dzisiaj zeby sie z nim zobaczyc bo moglam przyjechać jutro. a on caly czas z nimi siedzial co prawda przyszlam do nich ,ale nie przyszedł do mnie mimo ,że mial dosłownie 2 kroki . dopiero potem przyszedl ze mna myslalam ze zostanie dlużej ,a on mnie zerżnął brzydko mówiąc i pojechał minutę później mówiąc ,że się śpieszy... juz wogóle najpierw kocha się ze mną a potem nawet się nie przytula tylko poleży minutę wstaje i robi cos innego ...czuje się jak szmata

Gość ladaco
smieszne nawet :classic_cool: widze potencjał na przyszłosc

Gość Monikaa21laaaat
a co w tym śmiesznego?

Gość ladaco
no smieszne prowo :o

Gość Monikaa21laaaat
on wogóle ma dla mnie coraz mniej czasu tylko dla kolegów go ma ,a do mnie przychodzi jak mu się zachce chyba czasem stara sie jeszcze zachowywać jakieś pozory ze mu zależy , ale kiedys był inny każdą chwilę poświęcał dla mnie... ale dzisiaj to juz przegiał naprawdę. jak ja sie teraz czuje?

Gość Monikaa21laaaat
niestety to nie prowo :(

Gość Monikaa21laaaat
up

Gość ladaco
no to jak nie prowo to mi przykro :o gdzie takie rosną? :o

Gość Monikaa21laaaat
ale ja nie jestem dziwką. nie wiem jak to się stało ,że najpierw dużo rozmawialismy , spedzal ze mna dużo czasu , wszystko by dla mnie zrobil, a teraz dlaczego mnie tak traktuje? czym sobie zasłuzylam? najgorsze ,że woli kolegów ode mnie ... już powoi nie mam sily do tego wszystkiego bo ostatnio ciagle jest tak samo ,a rozmowy nie pomagają bo on twierdzi ,że przecież wszystko jest ok ,że nie ma dla mnie czasu tylko traktuje mnie jak panienke na telefon

Gość Monikaa21laaaat
nawet zwyczajnie chcialabym z nim czasem pogadac ,ale sie nie da bo on woli komputer albo kolegow... nasze rozmowy sa tylko takie powierzchowne ,plytkie o codziennych sprawach.. tesknie za tym kims kim byl jeszcze niedawno nie wiem co sie z nim stalo.. kiedys cale godziny moglismy rozmawiac , wyjezdalismy gdzies... po seksie zawsze sie przytulaismy i leżelismy ze soba. a jak ja sie czuje jak on sie tak zachowuje?

Gość Monikaa21laaaat
a nie wiem czemu tak się stalo bo kiedyś dobrze nam się rozmawialo i spedzalo razem czas, a nie jestem nieciekawą osobą bo mam znajomych przyjaciół.. poza tym on sam kiedys lubił ze mną spedzac czas ( no chyba ,że udawal ) ale watpie zeby tyle czasu sie maskowal bo byl dla mnie w stanie przejechać pół polski zeby sie ze mna zobaczyc. a teraz jakoś mu sie mniej chce do mnie przyjezdzac woli zebym to ja go odwiedzala ,albo jest u mnie jak ma cos w miescie do zalatwienia

Gość Monikaa21laaaat
up

Gość Monikaa21laaaat
doradzicie cos?