Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrzeżenie

Internetowe znajomości

Polecane posty

Gość Ostrzeżenie

Ostrzegam dziewczyny przed znajomościami z gośicami poznanymi przez internet. Szczególnie takie zagubione i nieśmiałe dziewczyny ostrzegam. Poznacie kolesia, powie wam, że się zakochał, będzie snuł plany, na którymś z kolei spotkaniu zaciągnie do łóżka. Nie będzie mógł spotykać się w weekendy, bo będzie bardzo zajęty, albo będzie wracał do rodzinnego miasta, na hasło "chyba widziałam ślad po obrączce na palcu" obruszy się i zwyzywa od wariatek. A jak zaczniecie mieć dość nie odpisywania na smsy, dojdziecie do wniosku, że chcecie zerwać znajomość i ją zerwiecie, po jakimś czasie odezwie się do was żona tego jegomościa, która oświadczy, że drań, z którym piszecie etc. jest jej mężem. I że nie pierwszy raz wykręca taki numer. Uważajcie na randki na o2.pl i mężczyzn ok. 30 lat, pięnie piszących o miłości. Robią młode i naiwne dziewczyny w bambuko.

Gość erttetetetertertetr
No tak - to że ty tak trafiłaś to nie znaczy, że wszyscy faceci tam to oszuści. Miałaś pecha.

Gość atramentem byłam
rozumiem, że Tobie się to przydarzyło... Współczuje. A na obrączke jest prosty sposób - mówisz gościowi "chyba zapomniałeś zdjąć obrączki" i patrz na reakcję. Jak spojrzy na dłoń - do kasacji :D

Odkryłaś Amerykę ;) Ja tam mojego poznałam na necie i sobie chwalę - trzeba umieć odsiewać ziarno od plew :)

No właśnie ja mojego miśka tak poznałam i już 4 lata tak się z nim "męczę" hehehehe

Gość ANTONINAMACEDONSKA
taaaaakkkkkk prawda, nie uwierzycie, ale nawet pan policjant pewnien takie numery wykreca... eheh no coz gówno w Polsce...

Gość Ostrzeżenie
Absolutnie nie twierdzę, że wszyscy faceci na randkach to oszuści, nie. Ale ostrzegam dziewczyny przed znajomościami z facetami, którzy mówią, że są w danym mieście w delegacji, że chcą zamieszkać w nim na stałe etc., na każdy weekend znikają. A jak się mówi o podejrzeniach, że nie wierzy się w każde słowo, że ślad na palcu jest podejrzany - próbują robić z dziewczyny wariatkę - uciekajcie, gdzie pieprz rośnie. A jak szydło wyjdzie z worka, żona się dowie, zadzwoni bez pretensji - taki skurwiel napisze sms i zwyzywa od kłamliwych suk etc. Dlatego ostrzegam.

Gość erttetetetertertetr
Jedno trzeba pamiętać i uważać: Jeśli facet chce seksu i ciągnie szybko do łóżka.

Gość wonmistad!!!
gosc o pseudonimie: danielg21 z fotki.pl to prawdziwy oszust, ma tez konto na portalach randkowych i seks jakis tam... zboczeniec... najbardziej lubi gowniarki 17 lat, wstyd! ma siostre w taki wieku...

Gość erttetetetertertetr
no i co z tego? fotka to przecież nie portal w stylu "poznajmy się". lubi seks i tyle.

Gość Ostrzeżenie
Cream, nie licytujmy się jakie złe są kobiety a jacy źli mężczyźni, bo nie o to chodzi. Nie będę opisywać ze szczegółami oszusta i bajeranta na którego ja trafiłam, na szczęście moja lampka z tyłu głowy paląca się na czerwono nie zgasła i zerwałam ze skurczybykiem kontakt, zanim na poważnie się zauroczyłam, a bajerować to on umiał. Żal mi jego żony, bo wydawała się sympatyczna. A skurwiel zachował się jak to na takiego przystało, ale nie zamierzam zniżać się do jego poziomu. Pogadałam sobie na forum i mi lżej.

Gość Karo24.
http://www.fotka.pl/profil/piterro88 ten gość to też niezły PALANT !!! Wyglada na spokojnego ,ułożonego i uczciwego. Poderwał moją kumpelę z roku na fotka.pl, spotykał sie z nia, ciagle chciał seksu, dobrze, ze sie nie dała do konca. Mówił pieknie o tym, jak to czekał na taką osobe i chce być z nia, a potem przestał sie odzywać a na jej jakiekolwiek pretensje odpowiadal, ze jst ok. A i tak ją zostawił. A dziewczyna naprawde i bardzo ładna i wartościowa. Widzialam na uczelni jak to przeżyła. Potem umawiał sie z laskami poznanymi na necie, na nk. I zapisał sie na forum alphamale, gdzie uczyl sie tajnikow podrywania. Kawał CHUJA. Nie dajcie sie zwiesc pozorom. Kolezanka dala sie naciac na tego maminsynka.

Gość wonmistad!!!
phi, a kto nie lubi? tylko zeby sobie tak uzywac na glupich dziewczynach, zal... ale to sie na nim zemsci...

Gość Karo24.
aa i najlepsze. Nie zerwał z nia mowiac jej to prosto w oczy. A gdy ona przyszla porozmawiac z nim to otworzyl jego kumpel z mieszkania i oznajmil ze go nie ma. A maminsynek schowal sie w łazience. Żałosny. Potem gdy rozmawiali zaproponował relacje- kolezenstwo- przyjaciele a po kilku sekundach namawiał ją do seksu oralnego. To sie nazywa ciota

Gość wonmistad!!!
to jest patologia. wspolczuje ich przyszlym ,,stalym" kobietom, takie kurwiarze nigdy sie nie zmienią zawsze beda zdradzac, to zboczenie najohydniejsze jakie moze istniec, jeszcze zeby z jedna wyuzdany seks uprawial to ok, ale jak szuka maniakalnie na necie to juz pod leczenie podlega, zal...

Gość erttetetetertertetr
na głupich dziewczynach - jak głupie, to mają co chciały a faceci mówią takie duperele jak "tylko ty", "kocham cię", "chciałbym z tobą spędzić resztę życia" dlatego, że kobiety chcą takich rzeczy słuchać. natomiast jak facet wyrażnie pisze, że chce seksu, to co mu można zarzucić skoro jest szczery?

Gość wonmistad!!!
nie madruj sie tak tutaj, bo ten kurwiarz akurat nie mowi ze chce seksu, tylko bajeruje jaki to jest samotny i wrazliwy i jak chce na stale kogos znalezc, bo nie ma czasu w zyciu itp itd. kretyn! wstyd ze tacy zyja...

Gość wonmistad!!!
dziewczyny upubliczniajcie tych chujkow wiotkich, ktorym sperma uderza byc moze za mocno do jader, ale nie maja jej wystarczajaco duzo by codziennie uprawiac owocny seks z jedna kobieta i dlatego szukaja wrazen wsrod dziewczynek naiwnych, by choc na chwile poczuc sie jak prawdziwy samiec, upubliczniajmy ich wszedzie gdzie sie da.... gdybym byla mniej chytra to i w prasie lokalnej zdjecie by bylo, ale coz,,, mam inne wydatki:D

mnie spotkala taka sytuacja, ze spotkalam sie kolesiem 28letnim, poznanym przez internet, chcial zrobic mi minetke na pierwszym spotkaniu, powiedzialam stanowczo NIE a on sie wtedy obrazil i juz sie nie odezwal, ehhhhh faceci......w tym wieku jesli sa wolni to cos z nimi nie tak jest....stwierdzam to z doswiadcznia

Gość wonmistad!!!
jaki ma opis pod zdjeciem...,,w mojej sypialnie hehe..." - hehhehheh w jego sypialni to juz chyba rzezaczka z kila zdazyla sie zaprzyjaznic hehehe

W stanach istnieje strona na ktorej dziewczyny się wymieniają doświadczeniami odnośnie facetów - głównie ostrzegają przed bucami ;) Coś jak fotka, ale z imienia i nazwiska i negatywnie wg regionów :D

Gość wonmistad!!!
hmm u nas jak najbardziej taka by sie przydala, warto nad tym pomyslec, nie dosc ze osmieszy sie zbokolow to jeszcze sie na nich zarobi:D

Gość crysis
A ja poznaje same kłamliwe suki, niedojrzałe emocjonalnie. Nawet po pierwszym spotkaniu żadna nie potrafi być szczera, że już nie chce sie spotykać. "Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne mają raj na ziemi"

Gość hfhf
Uważajcie na randki na o2.pl i mężczyzn ok. 30 lat, pięnie piszących o miłości. Robią młode i naiwne dziewczyny w bambuko". Tacy okolo30 to najgorsze klamczuchy i manipulanci. hf

Gość klejstutek2
Czytałam ostatnio własnie na ten temat na mydwoje.pl To jest świetny portal randkowy na którym własnie można miedzy innymi znalezc wiele ciekawych porad jeśli chodzi o związki internetowe.