Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnieeeeeeeeee wiem

czy różoway krawat pasuje do szarej koszuli ??

Polecane posty

Gość gość
pasować pasuje ale jak któreś z nich jest gładkie, np koszula gładka a krawat w paski, albo na odwróc koszula w paski a krawat w paski. :) takie moje zdanie ;) A powiem na moim przykładzie ;) byliśmy z mężem na weselu ja mialam sukienke w paski biało szaro rózowe, maz założył białą koszule w lekkie paseczki i do tego różowy krawat.. schludnie i elegancko. ale spotkaliśmy na tym wlasnie weselu kolege tez miał identyczny rózowy krawat i miał jasnoszarą koszule ;) takze nie ma co ;) kazdy jak uważa :)

Gość Miśka W
Karolina Gow "Mi się najbardziej podobają białe koszule. Nikt cie nie wyśmieję i pasują na każdą okazję. Ja nie lubię eksperymentować i uwielbiam jak mój narzeczony nosi eleganckie koszulęoczko.gif Zajrzyj na http://www.mojekrawaty.pl/ napewno coś wybierzesz fajnego." Znam ten sklep;) Ostatnio tam kupiłam na urodziny mężowi koszulę;) Duży wybór mają nie tylko koszul ale np krawatów.

Gość Kiniusia12
dzięki Miśka W:) Zajrzałam na ich stronkę i powiem bardzo się zaskoczyłam oczywiście na plus! Fajny sklep, duży wybór towaru za przystępną cenę. Czekam teraz na przesyłkę:)