Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka4233

bezpłodnośc

Polecane posty

Gość agnieszka4233

cz ktos pomoze co robic. ja mam 43 lat maz 38 od 3 lat starań i nic.

Ale sie autorko obudzilas... w wieku 43lat to sie juz wnukami trzeba zajmowac a nie o wlasne dziecko dopiero sie starac. Co wczesniej robilas, ze tak pozno zdecydowalas sie na potomstwo???

Gość agnieszka4233
ja już mam dwóch dorosłych synow.od 3 lat jestem w drugim zwiazku.okres mam ok. dobrze sie odżywiamy i nic.wstyd isć do ginekologa wyśmieje mnie.

Gość autorko
idźcie do kliniki niepłodnosci - tam Wam zrobią wszytskie badania. teraz się zmieniły czasy i sporo jej mam dojrzałych. uda sie ! POWODZENIA :) a Ty Jagoda - jak zwykle takie pierdy gadasz ze szok... głupia jesteś czy udajesz ?

No pewnie ze wysmieje, bo lekarze nie lecza tylko sie smieja z pacjentow. Boze, ludzie obudzcie sie! nie zyjemy w sredniowieczu ze czas umierac po 40! To normalne! Doi lekarza biegiem marsz!

Klinika nieplodnosci obedrze cie z resztek kasy, wiec sobie daruj i taka ewentualnosc zostaw na sam koniec. wybierz sie do ginekologa, popros o badania ogolne i hormonalne. mozesz je zrobic w zwyklym labolatorium. w tym samym labolatorium zrobi tez badania nasienia twoj maz (facet), jesli zajdzie potrzeba dostanie skierowanie do urologa. i na twoim miejscu miala bym gdzies co sobie pomysla.... to twoj zwiazek i wasza ciaza!! powodzenia

Gość autorko
Coralik - jakieś masz chyba traumatyczne doświadczenia lub zero doświadczeń W klinikach ds niepłodnosci są LEKARZE - ginekolodzy, za któlrych wizytę płacisz jak na mieście, a przynajmniej dadzą Ci skierowania hurtem - na badania ktłore możesz zrobić w dowolnym miejscu. różnica jest taka, że TY u pierwszego lepszego gin musisz sugerwoać badania. tam oni Cię skierują bez łaski i po porządnym wywiadzie. Z doświadczenia piszę. Wystarczyły 2 wizyty i komplet badań. Żaden ginekolog tylu wcześniej nie robił, nie podjął leczenia tak szybko. Koszt - 2 prywatne wizyty. Dziś 31 tc. :) U mojej ginelokog zostałam - chodzę do jej prywatnego gabinetu bo mniejszy tłok. No i sprawdza się w każdej sytuacji raz jeszcze powodzenia dla Autorki !

Swietnie.... ja znam ceny kliniki z moich okolic i mozesz mi wierzyc ze sie znacznie roznia od wizyty w prywatnym gabinecie. Gdzie absolutnie nie dyktowalam jakie "chce" badania. Badania zostaly mi po prostu przepisane. Ciaza ciazy nie rowna tak jak i starania. Prawda jest taka ze zalezy jakiego bedziesz miala lekarza prowadzacego i jak "ciezki" ze tak to ujme, jest twoj przypadek. Klinika bezplodnosci nie gwarantuje ci ciazy, za to mi zagwarantowala wyzsze koszty.