Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeebeeee

sposób na pijanego męża! pytam poważnie

Polecane posty

Gość eeebeeee

jaki znacie dobry sposób? np. gdy sie nachleje i chrpaie i chucha alkoholem? co wtedy żona może zrobić?

Gość wiesiej
iść do kochanka

Gość eeebeeee
nie mam kochanka, jakis inny sposób?

Gość wykopać z wyra niech śpi na
podłodze

Gość Lisetka
nie śpij z nim

Wtedyu to nie wiem:O.Ale wiem jak zastosować nastepce esperalu:classic_cool:Trzeba robić zupę grzybkową z czenidłaka pos[politego:classic_cool:.Ale musisz sama koniecznier zeżreć przy nim aby sie nie domyślił:P.

Gość eeebeeee
hm,,jesli chodzi o wykopanie z łóżka to nie ma szans, ma dwa razy wiekszą masę ciała niż ja, a jesli chodzi o tą zupkę to w ogóle nie wiem o co chodzi, nie znam tego jakiegoś czernidłaka, hehe

Gość chodzi czy żeby przestał
chlać,czy o niańczenie go?

Wez paste do zebow i mu wlej do nosa ale tak lekko. Napisz na czole alkoholik. Wloz mu palec w zimna szklanke wody to sie poszcza albo nalej mu zimnej wody na gacie to bedzie myslal rano ze sie poszczal. Wez poduche i idz spac do innego pokoju. Wez jego rzeczy i polej alkoholem jesli masz, pokaz mu rano jaki z niego pijak. ;d

ja mam pomysła...dodawaj mu środek na przeczyszczenie do picia za kazdym razem jak go bedzie suszylo...jak sie zesra pare razy w galoty to sie zaniepokoi, że mu bebechy nawaliły.

ale wy laski przeżyte jestescie przez tych mezów i chłopakow ;) pozdrawiam

Gość wypas na maxa
dziewuchy jesteście debeściary, normalnie RISPEKT :D

Gość eeebeeee
pomysły dobre ale niestety na mojego męża nie działają, robilam to wszystko, nic na niego nie działa, tu potrzeba jakiegoś hardcora:)

Zaproś kumpla i połóż go obok męża - obaj niech będą bez gaci. Jak się rano mąż obudzi, to może się przestraszy i nie będzie już pił :D

mozesz mu pochowac jakies cenne rzeczy ktore nosi przy sobie tel, zegarek itp. i powiedziec ze zgubil po drodze albo mu ukradli i wykrzycz ze sie juz nie kontroluje. Mozesz tez sie ugadac z jakims znajomym, z ktorym go wkrecisz ze nagadal mu jakichs glupot strasznych, ze wyzwal czy cos. ALBOOO wysmaruj mu bokserki szminka;D sam zwatpi

Gość ja nagadałam, mojemu
ze sam sie rozebrał do gołego I latal po osiedlu !!! matko jaki był w szoku i spokoj był chyba z poł roku :)

ja tez tak kiedys powiedzialam, najpierw zwatpil, ale potem sie dowiedzial, ze jednak nie:p

Gość ja nagadałam, mojemu
a moj uwierzył obudził sie goły i na dodatek lekko wysmarowałam mu nogi ziemią zeby bylo wiarygodnie i łyknoł heheheh i w tej świadonoście jest do dziś hehheheeeeee

Gość ahaaaaaaaaok443
ja kiedys chlopakowi powiedzialam " nie przestaniesz pic rozstaniemy sie daje ci troche czas' zaczal pic duzo mniej a potem juz wcale teraz juz nie pije no czasami ale wtedy musi spytac o moja zgode ale jedno piwko dwa nie ze sie uchla

mj jakby sie obudzil i mial wysmarowane bokserki szminka to chyba by zawalu dostal :D jeszcze bym mu zyczliwie chciala pomoc sie rozebrac zeby 'zauwazyc'

Gość Julia Putkowska
Najlepiej doprowadzić do tego , żeby w ogóle się nie napił . Jeśli twój mąż ma prawo jazdy , to kiedy jest pijany , powiedz mu , by przejechał się autem . Dostanie mandat i straci prawo jazdy , a jak otrzeźwieje dostanie nauczkę i już pić nie będzie .