Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhtgrfederfsdgc

ON ma ochotę mnie zdradzić...

Polecane posty

Gość jhtgrfederfsdgc

Zacznę może od tego, że jesteśmy już razem 1,5 roku. Właśnie gadam sobie na gg z moim lubym o zdradzie itd, o celach zdrady... I pytam go czy chciałby skoczyć w bok, czy ma ochotę (w myśli oczywiście miałam nadzieję, że napisze, że nie), a on że TAK. Chyba się załamię. Nie wiem co zrobić. Zaraz się poryczę. :(

Gość f8r
hłe hłe, jak pytasz to wiedz ze mozesz dostac odpowiedz, trzeba bylo albo nie pytac w ogole na takie tematy albo dodac "tylko zanim odpowiesz- nie chce znac prawdy, odpowiedz ma byc poprawna politycznie" :P

Gość jhtgrfederfsdgc
Po prostu masakra. Nie wiem co teraz. Nie ufam mu już. Boże :O:O

Gość 521
ale z ciebie pipka, a nie spytałaś go dlaczego by chciał ? to jest zasadnicza sprawa

Gość jhtgrfederfsdgc
Właśnie mi odpisał, że chcialby spróbować seksu z facetem :(

Gość drgawka
ja tam bym już go nie chciała... nawet jakby coś było nie tak w związku są inne sposoby na sygnalizowanie tego partnerowi niż zdrada lub jej chęć.

Gość znam to uczucie
bo kiedys sama zadawalam facetowi pytania na ktore chcialam uslyszec swoja odpowiedz a slyszalam co innego, i pozniej sie gniewalam na niego. Teraz juz tego nie robie z dwoch powodow....po pierwsze facet odszedl iedak nie wytrzymal, po drugie .... wiem ze tak nie wolno.