Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka123321

Głodówka 2 tyg:D Kto chętny??

Polecane posty

Gość lalka123321

Od jutra zaczynam 2tyg głodówkę:D Może ktoś z as jest chętny aby przyłaczyć sie do mnie? pozdrawiam:D

Gość lolusia1505
ja ja ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lalka123321
No więć moja zasada jest taka ze dosłownie zero jedzenie!! Ale baaardzo duzo wodyi/lub zielonej herbaty. Moja cel to ok 8 kg. Poza tyg glodowka czysci organizm z toksyn:D I te najgorsze pierwsze 5 dni... Ale damy rade:D

Gość lolusia1505
trzeba trzeba koniecznie.....ja na wodzie truskawkowej z zywca jade....i oczywiscie linea...

Gość lalka123321
lolusia1505 masz jakis konkretny cel co do wagi? Wiec jestesmy juz 2:) Bedzie razniej:D Ja jestem przyzwyczajona do zwyklej wody oczywiscie ale nie biore nic wiecej. Ewentualnie bede robila brzuszki ale to juz dla samych miesni, bo troszke je zaniedbalam...

Głupi pomysł. Na chuj sie głodzić? Jak i tak pewnie po tym zaczniecie znów wpierdalać jak oszalałe ... Najlepiej wprowadzić w życie dietę i ćwiczenia, a nie jakieś pojebane głodówki !

Gość lolusia1505
jakies 5-6 kg.....a co do cwiczen u mnie to odpada bo jestem mama 2 letniej ksiezniczki ktora nie pozwoli mamie na zadne wygibasy....

Gość lalka123321
Jeśli nie wiesz jak działa głodówka to lepiej sie nie wypowiadaj i tyle!!! Po głodówce stosuje sie diete 300kcal a pozniej 1000 i 1500. poza tym zoladek sie kurczy a organizm przyzwyczaja wiec je sie o wiele mniej. oczywiscie sa osoby ktore niekompetentnie wychodza z glodowki ale to ich sprawa i ich efekt jojo

Gość lalka123321
mysle ze 5-6 kg w 2 tyg to zaden problem:) trzymam za Ciebie kciuki:D

Gość lolusia1505
dokladnie....ja kiedys prawie 2 miesiace jechalam na samym cidrexie i wodzie i w tym czasie schudlam z 70 na 59......wiec to na pewno jakis efekt przynosi....

Gość lalka123321
No to super tylko pozazdroscic:) moj najwiekszy wyczyn to 5kg w 10dni glodowki. No ale teraz mam troche wieksza motywacje:D

Gość lolusia1505
a jaka jesli moge wiedziec???

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja tez sie dołańczam! O ile moge :)

Gość lolusia1505
jasne.....im nas wiecej tym lepiej.....

Gość lalka123321
za 3tyg wyjezdzam na wczasy z przyjaciolkami, tylko ja jedna mam boczki i brzuszek a chce sie przy nich prezentowac perfekcyjnie:D

Gość lolusia1505
i na pewno bedziesz.....ja wyruszam za tydzien do dawno nie widzianej przyjaciolki.....i tez chce jako tako wygladac.....no i mam wsparcie w moim mezu.....ma mnie pilnowac;-))

Gość lalka123321
No ja niestety musze sie sama pilnowac;p Ale obiecuje ze sumiennie bede sie wam tu oto spowiadac z moich postepow (porazek nie biore pod uwage) :D

Tak wiec od jutra.. :) To moja pierwsza głodowka ( nie liczac takich 1 -2 dniowych) cy dwa tygodnie to nie za duzo?

Gość lolusia1505
nie....mowie ci ze ja tak prawie 2 miesiace jechalam....i jeszcze wtedy pracowalm....kurcze jaka ze mnie fajna laska byla....teraz tez nie jest zle.....ale potem ciaza i 30 kg do przodu ....

Gość lalka123321
Ja ostatnio mialam 3dniowa... Mysle ze to nie jest za duzo, poza tym w kazdym momencie mozesz przerwac jesli bedziesz czula sie zle. Tylko pamietaj ze jagorzej jest przez pierwszych 5 dni (bole glowy, nudnosci, sennosc itp) bo organizm troszke "wariuje" a pozniej bedziesz czula sie jak nowo narodzone i wierz mi ze bedziesz chciala to powtorzyc:)

Ponoc pierwszych kilka dni najgorszych a potem to juz ze tak powiem z górki? :) aaa tam, dam rade :P

Gość lolusia1505
pewnie ze tak.....tym bardziej ze jak sie uda to polowa facetow sie za nami ogladac bedzie:-))

Wierze wam dziewczyny :]

Gość lalka123321
Pewnie ze dasz rade:) Tylko pamieta o duuuzych ilosciach wody bo to najwazniejsze:)

Moja główna motywacją jest to, żeby mój facet w końcu zauważył, jaka laske ma przy sobie ;)

Gość lalka123321
hehe no mi to tez wlasnie o tych facetow chodzi:) ale tez sama ze sobaa bede sie swietnie czula;D:D

Gość lolusia1505
zauwazy zauwazy....moj mi to caly czas powtarza......ze jak sie tak odchudze to mu mnie ktos ukradnie....i ze go nie bedze chciala i ze sie rozwiode z nim bo jest 18 lat starszy.....i jak takiemu wytlumaczyc ze go kocham mamy corcie i za nic w swiecie go nie zostawie????

Haha no nie powiem, o mnie tez chodzi. Czuje, że mam za duzo tu i ówdzie i źle mi z tym :)

Nie mam pojecia ;) ale to moze i dobrze, ze Cie tak docenia i mu zalezy :P I boi sie, ze mu Cie ktos odbije :)