Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka123321

Głodówka 2 tyg:D Kto chętny??

Polecane posty

Gość lalka123321
Eeee faceci juz tacy sa chyba ze sie im nie da wytlumaczyc nic... Moj mi tak samo mowi ze pewnie znajde lepszego itp juz nawet nie zwaracam na to uwagi tylko mowie mu ze glupi jest albo obrcam to w zart:)

Gość lolusia1505
a macie dzieci???u mnie glowny problem to brzuszek po ciazy....zero grubego tylka szczuplutkie uda tylko ten brzuszek mi troche wadzi......

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No ja to jeszcze młodziudka jestem.. 19 lat dopiero :) ale własnie mój głowny problem to brzuszek i boczi.. :]

Gość lolusia1505
ja 26.....mnie to by brzuszki ratowaly ale nie mam jak ich robic bo moja krolewna chodzi spac po 22 to juz wtedy mi sie naprawde nie chce.....

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Myśle ze jednak głodówka jest duzo skuteczniejsza od brzuszków, ale postaram sie tez robic brzuszki przez te dwa tygonie. ten mój brzuch jest straszny ;/

Gość bronka co kocha jelonka
ile można zgubić w ciągu 2 tygodni na głodówce ?

Gość lalka123321
Hej dziewczyny!!:) I jak wrażenia po pierwszym dniu??

Gość lalka123321
To zależy od organizmu... Niektorzy traca 5kg a niektorzy nawet i 11...

Jeju normalnie brzuch uda i pupe to mam masakryczne... Juz nawet nie wspominam o celulicie. ale bleee...

ja kiedyś nic nie jedząc przez tydzień schudłam 8 kg. strasznie chciałabym schodnąć tak z 15-20, bo masakra ... ale u mnie to jest uwarunkowane genetycznie, co bym nie robiła to lipa. nie jem nic, jest ok... a jak tylko zacznę jeść, nawet mało bo 3 lekkie posiłki dziennie to efekt jojo :( taaak strasznie chciałabym mieć płaski brzuch :(

dodam, że wtedy rozstałam sie z facetem po ponad 2 latach. ale szybko to nadrobiłam

No ja własnie mam tak samo...Jak nie jem nic jest super: chudne itd. Ale pozniej juz przybieram na wadze nawet jak jem dietetyczne jedzenie. dlatego wlasnie jestem zwolenniczka glodwki bo zadna dieta w moim przypadku nie skutkuje. dodam jesczze ze dzienni robie ok 200-300 brzuszkow i chodze na spacer ok 5km

przyłączam się do Was od jutra :D:D

muszę w 2 tyg. jak najwiecej zgubić, ponieważ wraca chłopak który bardzo mi się podoba i chciałabym jakoś mu zaimponować :P może dorzucę do tego jakieś ćwiczenia, może herbata zielona ?

Pewnie zielona herbate mozna pic:) /no i oczywiscie jesli bedziesz czula sie na silach to cwicz jak najwiecej:)