Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajaj

pyta do panow majacych stale partnerki

Polecane posty

Gość jajajajajajajajaj

jak to jest u was z sexem???Czy to normalne ze ja z mezem jak juz sie kochamy to potrafimy codziennie byc napalenie na siebie ikochac sie dzien w dzien i nam ciagle malo a jak juz zaprzestaniemy to kochamy sie raz na tydzien bo nam sie nie chce??U was tez tak jest?? A powiedzcie, czy czasem macie tak ze mimo ze kochacie partnerke to nie macie ochoty przez jakis czas sie kochac, jestescie przemeczeni i nie chce wam sie po prostu nawet przzez tydzien mimo ze codziennie sypiacie razem w lozku??A potem nagle jakies olsnienie i znowu sex?? Moj maz ostatnio nie ma ochoty na nic, mowi ze jest przemeczony i przeprasza mnie za to i czuje sie winny ale ze nic mu sie nie chce...ze kocha mnie ale sam niewiem czemu nie ma sily ani ochoty... mam sie czegos obawiac????

U nas jest bardzo różnie, czasem nam się zdarza raz na tydzień, a czasem codziennie i dwa razy dziennie. To wszystko jest kwestia chęci, samopoczucia, wolnego czasu, etc.

Gość doświadczona w sprawach d-m
nie pokazuj mu że to przeżywasz, traktuj to normalnie. pomęcz się trochę ale nie okazuj tego. poczucie winy nie pozwala mu wyjść z tego stanu. daj mu chwilkę. tydzień, dwa, nawet trzy. uśmiechaj się i nie inicjuj. poczekaj na jego inicjatywę

Jezeli chodzi o mnie - te okresy kiedy się nie za bardzo chce to są 2-3 dni. Temperamenty sa różne. Mężczyzna to nie maszyna , ale dłuższym okresem niechęci niż kilka dni to bym się zaniepokoił. Nie od razu pozew rozwodowy.

u nas tez jest roznie czasem codziennie czasem raz na tydzien sa momenty ze mnie lub mojemu facetowi sie nie chce ale wystaczy namietny poclaunek i juz sex gotowy :)