Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama maluszka

Nie kupujcie wózków trójkolowych

Polecane posty

Gość mama maluszka

Kupilam x lander na trzech kolach i zaluje jak cholera.Wozek ciezki i co najgorsze-niestabilny!Raz o molo co mi sie nie wywrocil!Nie kupujcie wozkow trojkolowych,lepiej na czterech kolach.

ja mialam bebe confort high treka i 3kolowego i to byl moj najlepszy wozek ;)

eee ja mam 3kołowego quinny sx i na stabilnosc nie narzekam

Gość mama maluszka
Moja starsza corka najechala delikatnie na kraweznik i wozek tak sie przechylil ze juz oczami wyobrazni widzialam jak sie przewraca.Na szczescie sie nie wywrocil...Przynosze dzis ze strychu moj poprzedni wozek,na czterech kolach.Nie jest taki ladny jak ten nowy ale przynajmniej stabilny.

Gość a ja ci powiem tak
wiadomo ze jak najedziesz na kraweznik to wozek nki bedzie tak stbilny bozeee co za bezmozg

Gość mama maluszka
Sama jestes bezmozg(co za dziwne slowo :O )Na kraweznik wjechalo jedno tylne kolo i gdyby z przodu byly dwa kola napewno by sie wozek nie przechylil tak jak wozek,ktory z przodu ma jedno kolo.

Gość jakoś mój stary poczciwy
TAKO, którym jeżdżę tylko zimą, a dostałam w spadku po dzieciach ciotki męża nigdy nawet przez jeden moment w nie wiadomo jakich ciężkich warunkach zimowych nigdy nie był niestabilny! ma duże, pompowane 4 KOŁA i choć to starocie, to żaden wózek nie jeździ tak lekko, tak pewnie, tak stabilnie jak ten, a miałam już do czynienia z wózkami kilku firm w tym z wózkiem trójkołowym mojej bratowej za 4 czy 5 tys. zł i ZGADZAM SIĘ Z AUTORKĄ, że wózki trójkołowe są zwyczajnie NIESTABILNE i po prostu NIEBEZPIECZNE a ja ci powiem tak--------> może sprawdź zanim napiszesz i pomyśl czasem, bo to naprawdę nie boli:O

Gość do góry .......hej
zgadzam się z wypowiedzią autorki

Gość mamma trojkolowa
Cóż krótko mówiąc- bzdury wszystko zależy od wózka, ja mam quinny freestyle XL , trójkołowiec, kt polską podróbką jest x-lander, i nie wyobrażam sobie lepszego i stabilniejszego wózka :) duże pompowane koła , szeroki rozstaw (podobno do joggingu) i nigdy nie było z nim żadnego problemu, prowadzi się jednym palcem proponuję potestować w sklepie, a nie od razu stawiać radykalne wnioski niektóre czterokołowe cuda z małymi kółkami z przody są znacznie bardziej niebezpieczne pozdrawiam

miałam wózek 3-kołowy (Quinny Buzz) przez 2 lata i chyba jakaś mało uzdolniona jestem bo ja tam nie umiałam takich sztuk z nimi odprawiać. Dla mnie był bardzo stabilny.. Za to spacerówke-parasolke udało mi się wywracać, jak na rączkach "genialnie" powiesiłam siatki z zakupami..

Gość mama maluszka
Moj wozek tez ma szeroki rozstaw tylnich kol(ciezko jest sie przez to zmiescic w waskich alejkach sklepowych) ale to nie zmienia faktu ze wywrotny.

ja też widziałam kobietę, która prowadziła wózek 3kołowy i też o mało co się nie wywrócił. Ja osobiście nie kupiłabym takiego wózka.

potwierdzam ze jest wywrotny i niepraktyczny :/ zalezy po czym sie nim jezdzi bo wiadomo ze po rownym asfalcie to i na jednym kole by byl stabilny :D ale na dziurach w lesie kaluzach itd.. nie polecam :/ tez widzilaam kilka razy wozek prawie pzrewracajacy sie :/ oczywiscie 3kolowy ja takim jezdzilam tylko 2 dni dzikeuje nigdy wiecej D: