Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic juz nie wiem..

Ktora kobiete byscie wybrali

Polecane posty

Gość nic juz nie wiem..

Mam glupi problem, nie wiem ktora dziewczyne wybrac, kocham obydwie (glupio), ale : Pierwsza (1) to gotuje super, dba o dom (swoj tez), widac ,ze jest super gospodyni, potrafi tez duzo sama zalatwic, ale niestety nie lubi sexu, tak 1-2 na miesiac to moze byc Druga (2) znowu woli zamowic pizze, ma balagan ale w lozku to jest szal, mozna z nia zawsze i wszedzie i w kazdej pozycji (ta pierwsza to tylko misjonarnie, no czasami na jezcia) Ktora byscie wybrali ? Mecze sie bo juz nie moge tak "zyc" z dwoma na raz, w koncu to oszustwo i chamstwo z mojej strona, juz sam nie wiem. Uwielbiam sex, i mam duze potrzeby ale...

Gość jesteś zerem i oszustem.

Gość poświąteczna nl
Poszukaj trzeciej;)

Gość nic juz nie wiem..
k.... to nie bylo moje pytanie !!!!! myslisz ,ze mi latwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poświąteczna nl
Bez sexu każdy związek się zawali-bałaganiare nauczysz porządku ale tej co nie lubi sexu...wątpie by chciała go później:)

Gość nic juz nie wiem..
@poświąteczna nl to jest kontruktywna odpowiedz ! Dzieki, mocne argumenty. Czyli 0:1

Gość jutka taka
lepiej samemu posprzatac niz samemu seks uprawiac ;)

Gość jutka taka
no i wazne pytanie - z ktora Ci sie lepiej spedza czas? mam na mysli rozmowy, zarty, zabawe. partnerzy musza sie po prostu lubic

Gość poświąteczna nl
Nadal jednak twierdze-poszukaj trzeciej-takiej co to posprząta,ugotuje,i w nocy pobuszuje(oczywiście z tobą:)

szybciej sklonisz dziewczyne do odkrycia przyjemnosci w uprawianiu seksu niz w sprzataniu:P Ja wybralabym ta pierwsza ;)

"na jezca"? co to qrva jest jeziec? wracaj do szkoły tępy zjebie buahahaha :D

Gość ...................akacja
jezeli szukasz kobiety do zycia we dwoje wybierz tę pierwszą jezeli tylko do seksu to drugą proste....

Gość prowodyr
Jeśli wybierzesz tę pierwszą wcale nie jest powiedziane ze będziesz narzekał na seks.A jeśli wybierzesz tę drugą to będziesz miał tylko seks .Z tych dwóch wybrałbym trzecią której nie masz.

Gość nic juz nie wiem..
albo rybki albo akwarium , w zyciu nie mozna miec wszytkiego tylko co wybrac co lepsze ? @Kamecha spadaj baranie bo nie dpowiadasz na pytanie !!! Jestes zwyklym zadymiarzem i mecicielem !!! To nie forum jezyka polskiego !!!

baranie? aleś mi przygadał, aż legła w gruzach moja samoocena :D powiedz nam coś jeszcze o pozycji "na jezca" :D

Gość wybierz ta ktora lubi sie...

Gość jakis typ
ja bym bral ta co sie bzykac chce :) zawsze sobie babke wychowac mozesz :)

Gość 222222
ja pier.... sam sobie posprzataj :D co za problem...

Moze to nie jest forum jez.polskiego,ale popelnianie bledow nie przynosi spledoru :classic_cool: Kamecha ma racje,zwracajac Ci uwage...

Gość oczywistaoczywistość
człowiek to istota poligamiczna a z tą monogamią to jedna wielka ściema, bierz obie z jedną będziesz miał seks codziennie a z drugą raz w miesiącu a z biegiem lat to i trzecia się nawinie jakoś wyrobisz :P wielu daje rade dasz i ty :D no i słodkiego miłego życia :D

z kryteriów które podałeś to 2 jest najlepszym wyborem :) pozostaje jeszcze kwestia która z dziewczyn jest bardziej: dowcipna, inteligentna, oczytana, ciekawa świata etc. Twoje kryteria narazie są lekko puste ;) oceniasz te dziewczyny jak towar w sklepie, a powiedz jakimi są osobami??

To jak zastanawiać się czy lepszy jest samochód z dużym bagażnikiem czy silnikiem. Zależy czego potrzebujesz i ile możesz zaoferować. Zresztą, i tak kupisz Golfa.

Gość nic juz nie wiem..
Żeby pogodzić te obie sytuacje, chyba je zapoznam ze sobą i namówię, żebyśmy zamieszkali razem i stworzyli idealny trujkąt. Będę miał i ugotowane i dymanko w posprzątanym mieszkanku. A może nawet wylądujemy w trujkę w łuszku.

Gość keller
Dobry pomysł ! Super to wymysliłeś z tym "trujkątem".

Gość karotka mala
posluchaj Nieprzenikniona ma racje

Gość M0tylica
A Tobie to rączki skąd wyrastają? Zatrudnij sprzataczkę, jak się boisz gary pozmywać czy odkurzyc. Mój mąz twierdzi, że kobieta jest stworzona po to żeby ja kochać (w tym fizycznie ;P), a nie po to, zeby sprzątała czy myła gary. Niestety, nie wszyscy sa na tyle mądrzy, zeby dojść do takich wniosków ;)