Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka254

nie chce karmic piersią

Polecane posty

Gość a ja cię rozumiem
A ja cię rozumiem pierwsze dziecko karmiłam 3 tygodnie jak będę po raz drugi mamą to max miesiąc będę karmić, dla mnie to było męczoące prościej mi było na mleku modyfikowanym a dziecko lepiej spało.

Jeżeli zależy Ci na cenie mleka to możesz spróbować mleka babydream z rossmana kosztuje chyba 16 czy 18 zl za 800gr, stosowałam różne mleka i na to syn reagował bardzo dobrze. Nie ma idealnego mleka dla wszystkich, każde dziecko reaguje inaczej.

Gość wiecie co???????
darujcie sobie ciagle te same slowa: kazda dobra matka wie ze jej pokarm jest najzdrowszy i najlepszy bla bla bla bla bla............a skad wy to wiecie ??? bo wszyscy tak mowia , ze niby to przebadane??? glupota........... anka jak masz nawal tos ciagaj laktatorem , dla mnie to glupota odstawiac dziecko od piersi bo sie ma nawal mleka.....to chyba jakas ironia??:O:O ale twoj wybor...

Kochana autorko.... Skoro masz go tak wiele, sciągaj, i sprzedawaj... jak moja mama... Są kobiety które nie mają pokarmu. Moim zdaniem powinnaś karmić piersią tak długo jak to możliwe, dla dobra dzidzi.

Faktem jest że zdarza się że nawet mleko matki szkodzi dziecku, znam osobiście taki przypadek, ale niektórzy nie dają sobie nic powiedzieć...

Gość ej powiedz
Angela>> ale nikt tego ttu nie kwestionuje. Napewno zdarza sie i tak. Ale odnoszac sie do konkretnego przypadku naszej autorki to uwazam, ze to nic innego jak tylko glupota i niedojrzalosc. Odbierac dziecku to co dobre(bo nie pisala o zadnych innych problemach), gdy pokarmu ma full :O

Gość takie tam gadanie
Nie powinno się ściągac laktatorem bo to powoduje jeszcze większa produkcję!! Jeśli coś to recznie i to tylko nadmiar, żeby poczuć ulgę!

moje bliźnaiki 1 opakowanie wciagały w jeden dzień - jadły dużo

Ehh jak zwykle dyskusja :P :P Mój maluszek ma miesiąc i jest karmiony modyfikowanym mlekiem :) Od samego początku dostaje takie mleko bo już w szpitalu był dokarmiany, a gdy wróciłam do domu to pokarmu brak. I wiecie co wcale nie rozpaczałam bardzo z tego powodu. Przez tydzień jak karmiłam piersią było to chyba najgorsze co może być :P Poród był o niebo lepszy ;) No więc autorko ja daje Bebiko cena ok. 13 zł i starcza na 3-4 dni. Dawałam również NAN ale jak ktoś pisał wcześniej mały miał zaparcia i jakoś nie podchodziło mi to mleko.