Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauki przedmalzenskie lodz

pomocy pomocy moze ktos wie

Polecane posty

Gość nauki przedmalzenskie lodz

slub za 2 miesiace a my zapomnielismy ;/

Gość nauki w weekend
Spróbuj poszukać weekendowych. Fakt, na nie trzeba się zapisać trochę wcześniej, bo liczba miejsc jest ograniczona, ale może uda się Wam jeszcze na coś załapać. Ja byłam na takich w Krakowie, w parafii św Józefa, trwały od soboty do niedzieli, było bardzo sympatycznie :) Tyle tylko, że oprócz nauk trzeba jeszcze odbyć 3 spotkania w poradni życia rodzinnego.

Gość ślub w lipcu
a na nauki chodzimy od 2 tyg. dopiero ;) w każdy poniedziałek, jeszcze dziś i za tydzień. Musimy umówić się jeszcze w Poradni na spotkania, a mamy coraz mniej czasu ale jestem dobrej myśli. Nie mogliśmy wcześniej bo nie mieliśmy czasu, mieszkamy daleko od siebie, a u mnie w Parafii Ksiądz nie prowadzi nauk. Mimo wszystko jakoś daliśmy sobie radę, a to już ostatnie nauki przed wakacjami (tylko, że ja muszę dojeżdżać daleko).

Gość minkaa
przyznam szczerze, ze w moim przypadku i w przypadku niektorych znajomych - z roznych parafii, to ksieza nie zwracaj uwagi na nauki i poradnie ! jedni znajomi brali slub ale nie mieli jeszcze nauk zrobionych, pogadali z ksiedzem, na tematy malzenskie rzecz jasna i zaliczyl im mauki - poprzez zwykla rozmowe innym znajomym, ktorzy nie mieli po prostu czasu na nauki przez prace ksiadz machnal reka i nie robili wcale my nauki zrobilismy, ale nie zaliczylismy poradni - ksiadz nic nie powiedzial ! a na dodatek zamiast 2 spowiedzi bylismy u jednej i tez nic na ten temat nie mowil

Gość pole oboooowiazkowe i wypelnio
spokojnie poogladaj na stronach internetowych okolicznych parafii kiedy organizuja nauki przedmalzenskie u mnie to były dwa dni, a organzowali je zawsze raz w miesiacu wiec spoko:)

Gość fioletowaaa
a nie mozesz zadzwonic do kurii gdzie sa prowadzone takowe nauki i sie dowiedziec lub wejsc na ich strone powinno byc