Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z cyklu czy mozliwa ciaza

seks po porodzie a mozliwosc ciazy

Polecane posty

Witajcie. jestem poltora miesiaca po porodzie. Dzis pierwszy raz podjelam wspolzycie z mezem (po zielonym swietle od gina). Poniewaz bolalo mnie to dlugo sie nie kochalismy i maz tez razcej wytrysku nie mial. mimo to boje sie czy mimo wszystko nie doszlo do zaplodnienia. ostatni okres mialam przed ciaza i karmie piersia. co wy o tym sadzicie?

Gość ej powiedz
Karmienie piersia cie w zaden sposob nie zabezpiecza. Ja 7tyg po porodzie zalozylam spirale. Niestety wysunela sie po 8mies. Teraz biore tabsy. Pomysl o jakiejs antykoncepcji.

Gość anka254
ja jestem dokładnie miesiąc po porodzie i też już próbowałam współżyc ale strasznie bolało i troche poleciało krwi ale dosłownie troszeczke.. czy to normalne czy nie czy ty też tak miałaś ja też miałam zielone światło.. jak długo teraz bedzie to bolało?

No wlasnie sie zastanawiam. ja bym chciala by maz uzywal prezerwatywy a on nie bardzo. Pigulki anty nie wchodza w gre bo to hormony a ja karmie piersia, spirali sie boje. moze stosunek przerywany?

Ja krwi nie mialam ale bolalo. Maz staral sie byc delikatny wiec potem bylo troche lepiej.

Gość ej powiedz
Stosunek przerywany to nie metaoda. Tak najczesciej zalicza sie tzw wpade. Sa tabletki dla matek karmiacych-azalia i cerazette. Ja biore azalie, dziecku one nie szkodza.