Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka256

Ile powinien miec zarodek w 4-5tyg ciazy??

Polecane posty

Gość Anetka256

Czesc dziewczyny byłam u lekarza nie zbadał mnie ginekologicznie tylko zrobil mi usg (brzucha) nie dopochwowe! stwierdził ze to 4tydzien ciąży i ze zarodek ma 8mm czytałam ze w 5tyg powinien miec 2-3mm a moj ma 8mm?Moze ja jestem juz wyzej w ciazy a usg moze sie wahac o jakies2tyg tak slyszalam...czytałam ze gdzies kolo 7,8tyg miesze chyba od 8-13mm cos takiego co wy na to powiecie spotkałyscie sie z czyms takim??Aha i lekarz mi przepisał duphaston, ze wzgledu ze mialam problemy ze wczesniejszymi ciazami. Musialm napisac tutaj bo widze e nikt chyba nie przeczytał mojego postu:)poradzcie cos:)

mój w 6 tygodniu miał 4mm ale badał dopochwowo bo powiedział ze takie badanie jest dokładniejsze

Gość 222222
może chodziło o to że pęcherzyk ma 8 mm a nie sam zarodek?

Gość kocurekkk23
mi tez dokladnie lekarz powiedzial 8mm w tym samym tygodniu...ale u mnie okazalo sie ze policzyl to od owulacji tzn ja mu zasugerowalam ze to 4-5tc i on nic nie powiedzial ze nie...dopiero na kolejnej wizycie mi policzyl tygodnie od ostatniej miesiaczki i wtedy bylo juz ok

Gość Anetka256
Pan doktor powiedzial że zarodek ma 8mm

Gość malutka87
Według mnie to b. dużo u mnnie w 6tc miał 5 mm. Ale myśle że nie ma powodów do zmartwień, znam dziewczynę która miało dokładnie tak samo jak Ty. Także główka do góry wszystko napewno jest ok:)

Gość Anetka256
Hej dziewczyny, nie mogłam odpisac bo komp mi sie spalił przez burze...mnie sie wydaje ze to moze byc juz wyzej w ciazy słyszalam ze usg moze sie pomylic o 2tyg...albo sa to blizniaki:):):)hehehe z moja druga ciaza ojadłam sie duzo luteiny i duphastonu:)to mogło by byc mozliwe...ale jezeli chodzi o twoja kolezanke?malutka87 to co po tem z tego wyszlo?