Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuka .

Cholerny żołądek ;.

Polecane posty

Gość Nuka .

Witam. Ostatni mam problem z moim żołądkiem. Często mnie boli brzuch, chce mi się wymiotować i czasem zdarza mi się zwymiotować. Do tego okropnie się pocę. Nawet brzuch i plecy. Nawet jak sb siedzę to cała jetem mokra. Tylko nie wiem jaki to może mieć związek z żołądkiem.? Dodam jeszcze że odżywiam się bardzo nie ciekawie. Miał ktoś może podobnie.? I macie jakiś sposób żeby to szybko przeszło.? Bo już mam tego dość trochę... ;. Pozdrawiam :*

Gość kilcia
Nadmierne pocenie najczęściej związane jest z tarczycą.A jeśli chodzi o żołądek to po prostu zrób gastroskopie, przekonasz się czy to on jest powodem tych dolegliwości.Zrób TSH, fT3 i fT4.To są parametry potrzebne do ocenienia funkcjonowania tarczycy.

Gość Nuka .
W tym problem że nie chcę iść do lekarza . Dlatego pytam jak się tego pozbyć ;(.

Gość kilcia
Jeżeli to jest problem z tarczycą to powinnaś iść do lekarza.A jeśli nie chcesz to na własną rękę wykonaj badania tarczycy(prywatnie):TSH,fT4 i fT3.I napisz potem jak wyszły i normy.

Gość adong
Pij ESSIAC . Ma dużo witamin i mikroelementów , których Tobie prawdopodobnie brakuje . Jest drogi , ale może wreszcie warto o siebie zadbać .Przydałoby się dla żołądka i na te być może problemy hormonalne . ESSIAC najczęściej piją przy raku , ale dlaczego sobie nie wzmocnić organizmu ?

Gość vbc
a MOZE herbata mietowa? ja dzisiaj tez mialam problem z zoladkiem i wymiotowalam, to zaczelam ja pic i poczulam sie lepiej