Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Kobietki macie jakies sprawdzone sposoby na...

Polecane posty

Gość marudzeczasem
słyszałam ze pastą cukrową jest fajnie wydepilować, podobno nawet trzy tygodnie jest gładko i bez podrażnień .

Gość halama12345
depilatorem, boli jak cholera ale starcza na dlugo. tak pryznajmniej robilam 4 lata temy jak jeszcze mialam dla kogo... :|

Gość owszem mam
golić co drugi dzień i nie nosić zbyt ciasnych stringów, majtek krostki robią się gdy goli się tępą żyletką i niezbyt regularnie gdy golisz się często skóra jest przyzwyczajona inna sprawa: niektóre balsamy stosowane po depilacji/goleniu mogą powodować podrażnienie więc lepiej po goleniu nei smarować tych miejsc niczym nałatwiej ogolić się pod prysznicem lub w wannie, wtedy gdy skóra i włosy są rozpulchnione, podrażnienia zdażają się najczęściej gdy golimy się "na szybko" czyli zanim zarost zdąży zmięknąć od wody, mydła, żelu do golenia czyli robimy to na spokojnie, najpierw prysznic, dokładne namydlenie się a dopiero po chwili golenie

Gość halama12345
ja nierozumiem jak kobeita moze golic sie jak mezczyzna... zwykla golarka :| :| :|

Gość panga niedotykalska
jak golisz sie maszynka i masz takie czrewone krostki pozniej to odrazu po goleniu przetrzyj te miejsca wacikiem nasaczonym w plynie micelranym(takim do twarzy)i gwarantuje ze nic nie bedzie podraznione i straj sie zawsze uzywac swiezej maszynki do glolenia tych miejsc:P

Gość ..ma..24..
ja depiluje okolice bikini woskiem, albo depilatorem, te wrazliwsze miejsca i do ktorych ciezej sie dostac depiluje wyrywajac wloski peseta:) sprawdza sie i wcale nie zajmuje az tak duzo czasu, zeby wydepilowac cala ci.pke pesetka potrzebuje jakies 2-3 godziny i troche cierpliwosci, wcale nie boli a efekt jest bo juz po paru godzinach skora jest gladka, zero zaczerwienen i wloski odrastaja dopiero po ponad tygodniu ale wolniutko wiec depiluje 3 razy w miesiacu:)

Gość to zrozum
halama12345 ja nierozumiem jak kobeita moze golic sie jak mezczyzna... zwykla golarka :| :| :| I WLASNIE DLATEGO NIE MASZ FACETA:D depilatorem, boli jak cholera ale starcza na dlugo. tak pryznajmniej robilam 4 lata temy jak jeszcze mialam dla kogo... :|

Gość to zrozum
bazienka to rob sobie piling porzadny to nie bedzie swedzialo to sa wloski:Ppewnie wrastajace i stad te uczucie:P

Gość halama12345
dzieki :D !