Hot Chic 0 Napisano Maj 24, 2010 hejka. Jestes ciekawa,jak dbacie o swoje muszelki Dziewczyny?jak sie golicie aby nie miec suchej i podraznionej skory.swedzi was czasem pipunia? Ja gole muszelke regularnie ale czesto mam podraznienia,swedza mnie wargi,badz mam sucha skore. I tu moje pytanie?Czy smarujecie jakos wargi jakimis kremami aby nawilzyc tez tam skore?Bo ja ciagle mam przesuszone te miejsca i czuje sie z tym zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffffffrrrrrrrrrrrruu Napisano Maj 24, 2010 to nic trudnego.. golenie podczas kąpania pod prysznicem czyli na mokro z użyciem żelu lub mydła:) a po kąpieli poptostu balsam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hot Chic 0 Napisano Maj 24, 2010 ale normalnym balsamem do calego cialego sie tam smarujesz?I nie piecze cie ani nic?Ja ciagle mam tam przesuszona skore,co prowadzi do pieczenia,otarc i swedzenia :(.probowalam smarowac sudocremem ale on tez wysusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to jest pipunia Napisano Maj 24, 2010 ? :O Masz "tsy latka, tsy i pół", autorko? :O Potem będzie w ciąży i będzie miała "bejbika" albo "dzidziulka" w "brzusiu" :O Infantylizm na tym forum ma się nadal dobrze, jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 24, 2010 podstawa tego zeby skóra tam na dole sie nie przesuszala jest to zeby nie uzywac zwyklego mydla czy zelu pod prysznic tylko zelu do higieny intymnej. Najlepszy jest z wyciagiem z kory debu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffffffrrrrrrrrrrrruu Napisano Maj 24, 2010 mi żle nie szkodzi.. mam z perfecty. . najwazniejsze zeby tych miejsc nie golic na sucho! a smaruje cale cialo balsamem Nivea Soft jest bardzo delikatna i nie pecze. a moze Ty masz jakies zalażenie ze masz takie odczucia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hot Chic 0 Napisano Maj 24, 2010 wole mowic pipunia,muszelka niz cipa i pizda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffffffrrrrrrrrrrrruu Napisano Maj 24, 2010 nie Nivea soft tylko Nivea Sensitive Balance:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprawa jest banalna Napisano Maj 24, 2010 busz to obciach a łupież na pizdzie tez :D hhahahhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to jest pipunia Napisano Maj 24, 2010 Można napisać części intymne, okolice bikini, cokolwiek. Ale spoko, jak masz pipunię, to ją miej. Ja skończyłam mieć "pipunię" w wieku jakichś 7 lat :P A co do rady: mieszaj sudocrem, czy inny krem pomagający po depilacji z naturalną, bezzapachową oliwką. Zachowują się lecznicze właściwości kremów z apteki, ale ich ściągający efekt jest trochę niwelowany. Po prostu krem na palec i jazda, a potem oliwka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozniej jeszcze brokatem Napisano Maj 24, 2010 i perfumami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 25, 2010 maść z witaminą A tylko trzeba bardzo małe ilości brać bo jest tłusta. Lepsza od Sudocremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach