Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diowqodjqwdi

powiedziałybyscie im coś?

Polecane posty

Gość diowqodjqwdi

koledzy mojego faceta lubią mnie złapać niby na żarty za pierś ,klepnąć w tyłek itd. ale bez przesady nie będę sobie pozwalać żeby obcy faceci mnie tak traktowali..albo gadaja o jakis zboczonych rzeczach żebym im sie pokazala nago ,albo żebyśmy zrobili trójkącik..niby to żarty ,ale z tym lapaniem za pierś i tylek to lekka przesada więc sobie nie pozwalam. moj facet też się wścieka jak to widzi i nie pozwala na to żeby mnie obmacywali ,a oni mu mowią ,że to tylko żarty itd... jak byscie sie zachowaly na moim miejscu?

Twoj facet to jakas cipa za przeproszeniem. kazdy normalny facet walnałby w gębe z miejsca :O

Gość akajajhha
dała w pysk :] serio

Gość diowqodjqwdi
własnie najdziwniejsze ,że on jest chorobliwie zazdrosny tak na codzien. a tu tak słabo reaguje... a może ja powinnam zrobic aferę i wyjść mimo ,że i tak sobie nie pozwalam sie obmacywać? bo już to ,że próbują mnie lapać za cycki czy mówić ,że poszli by ze mną pod prysznic itd jest chore... żarty żartami ,ale to już sie robi nie smaczne

Gość diowqodjqwdi
up

Gość kap kap płyną łzy
koledzy mojego faceta lubią mnie złapać niby na żarty za pierś ,klepnąć w tyłek to ty ich łap za fiuty, ot tak dla żartu :D

Gość akajajhha
to zartekm walnij jedengo i drugiego w pysk. albo złap za jaja i zapytaj czy to przyjemne. ale złap tak by ich zabolało. uzgodnij wczesniej ze swoim chłopakiem ze to chcesz zrobic. albo opieprz go i powiedz zeby on zareagował. ale jak on nie mam jaj, wez sprawey w swoje rece.

Gość akajajhha
albo bym zartowała tak bym im dopiec: jak mowia ze chca isc z toba pod prysznic to mów: nie masz po co widziałam twojego małego, nie warto (wzesniej uprzedz chłopaka swojego ze tak chcesz zrobic). dogryzja im ze mają małego i ze słyszałas ze sa kiepscy w łozku, ze nie warto z nimi nic robic i ze im nie staje. jejku dziewczyno zrób cos!

Gość diowqodjqwdi
,,to ty ich łap za fiuty, ot tak dla żartu " znając ich to by się bardzo ucieszyli jeden nawet mi chciał pokazywać co ma w spodniach .. serio

Gość akajajhha
dziewczyno naprawde nie wiesz jak sobie poradzic? jak ci pokaze to zajrzyj i go wysmiej!!!!!!! ze ma małego i wogole. naprawde nie wiesz jak sobie poradzic????????????????????

Gość diowqodjqwdi
oni wogole są nie normalni . mój facet kiedyś żartował ,żeby jego kolega nas sfilmował kiedyś jak idziemy do łóżka to bedzie urozmaicenie ,a ten kolega to wziął na poważnie i nas na to namawial... i jeszcze maja dziewczyny ,ale przy swoich dziewczynach tak nie ,, żartuja"

Gość diowqodjqwdi
no może z tym małym to niezly pomysł...

Gość akajajhha
dziewczyno ile ty masz lat? w jakim ty towarzystwie sie obracach? ja jakbym jakims cudem spotkała takich kolesi to nie tylko moj facet ale i moi przyjaciele dali by im w morde i nie pozwolili sie tak do mnie odzywac. swieta nie jestem ale mam dobrych przyjaciół:)

Gość liquerhgpq
tylko czekać aż cie złapią i zrobia to na co mają ochote

Gość akajajhha
to moze przy ich dziewczynach jak oni z nimi beda powygraniaj im "w zartach" to co ... imie... nadal chcesz mi swojego ptaszka pokazywac....? czy isc pod prysznic? tak im przy dziewczynach swoich mina zrzednie to sie naucza.

Gość diowqodjqwdi
już nie chce byc taka chamska żeby przy ich dziewczynach tak mówić... ale im troche się odgryzę faktycznie ,że mają małego itd też niby to w żartach

Gość PO pa dał o
laska szanuj sie. z tego co piszesz to ani tyani twoj fagas no i ci kolesie ci nie szanuja. daj w ryj, trzsnij drzwiami wyjdz

Gość ja mam tylko
cichą nadzieję że ty nie masz więcej niż 15 lat i ci koledzy tak samo :O:O

Gość popopopooolll
" diowqodjqwdi już nie chce byc taka chamska " wiesz co ty chyba sama ne wiesz czego chcesz a to co oni robia chyba ci az tak bardzo nie przeszkadza skoro tak piszesz.

Gość diowqodjqwdi
nie no mamy dwadzieścia parę lat , ja mam 21, oni od 25-32 ,ale i tak to ich nie usprawiedliwia bo to są już chamskie zarty poprostu

Gość diowqodjqwdi
przeszkadza ,ale po co mam robic aferę jeszcze te dziewczyny się na nich poobrażają , albo na mnie że jakieś zle rzeczy na ich facetow mówię.. więc chce to jakoś ,, delikatnie" rozwiązać poza tym mój facet nie zrezygnuje raczej z tych kolegów więc siła rzeczy będę ich jeszcze widywać

Gość kap kap płyną łzy
strzel w ryj aż sie odwrócą :O

Gość akajajhha
"diowqodjqwdi przeszkadza ,ale po co mam robic aferę jeszcze te dziewczyny się na nich poobrażają , albo na mnie że jakieś zle rzeczy na ich facetow mówię.. " jejku no i co jak sie poobrazaja na takich palantów. jasne niech sie nie obrazaja a ty daj sie obmacywac. wiesz co ja ci juz nie bede doradzac. masz ty wogole rozum? chyba sama nie wiesz czego chcesz. zdecyduj sie czy ci to przeszkadza czy nie chcesz robic afery. abierz rozumu i nie daj sie tak traktowac. ale widac daleka droga.

Gość diowqodjqwdi
no może masz rację...