Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saint jean

jak czesto sex przy staraniu sie

Polecane posty

Gość saint jean

Witam wszystkie Kobietki Mam pytanie: jak czesto nalezy uprawiac sex przy staraniu sie o dziecko?

Gość chyba 1 dzien kolejnego cyklu
ja mam kilka ksiazeczek i tam jest napisane, zeby po miesiaczce kochac sie co drugi dzien, a gdy nadejda dni plodne to ile dusza zapragnie :) to niby co drugi dzien ma poprawic jakosc nasienia.

Gość chyba 1 dzien kolejnego cyklu
my w dniach plodnych kochalismy sie 2 razy srednio i niestety w pierwszym cyklu staran nic to nie dalo.

Gość saint jean
My juz sie dlugo staramy. Na poczatku staran kochalismy sie jak tylko mielismy ochote, jeden miesiac kochalismy sie codziennie, najczesciej kiedy myslalam ze ma plodne dni to codziennie. Ostatnio jednak jak bylam u lekarza to powiedzial mi ze za czesto sie kochalam i teraz kochamy sie co 3 dni bez wzgledu na dni plodne czy nieplodne. Sama nie wiem jak ma byc dobrze!?

Gość a ja czytałam
że nie należy uprawiać sexu:)

ja słyszałam że co 2 dni. a wychodzę z założenia że najlepiej wtedy kiedy ma się na to ochotę:)

Gość saint jean
Czyli co 3 dni moze byc za rzadko?

ja bym się tak tymi terminami nie przejmowała. jak masz ochotę kochaj się co 2 dni, jak któregoś dnia nie masz to rub to co 3 albo i 4 nawet.w każdym wypadku będzie dobrze