Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalie w wazonie

Wkurza Was jak ktoś ciągle do Was wydzwania gdy nie możecie odebrać?

Polecane posty

Gość konwalie w wazonie

Mam koleżankę, która dzwoni do mnie najczęściej gdy jestem w pracy lub w miejscu, gdzie nie mogę rozmawiać. I jeśli nie odbiorę, to potrafi dzwonić raz po raz, nawet 15 razy :O W międzyczasie pisze smsy "Haloooo! no odbierz w końcu!!!!". Robi tak mimo iż nie chodzi o jakieś ważne sprawy...

Gość konwalie w wazonie
No właśnie wyłączyć nie mogę, bo może zadzwonić ktoś w służbowej sprawie a wtedy muszę odebrać bez względu ma wszystko. Do niej nie dociera to, że jeśli nie odbieram to nie mogę rozmawiać i myśli, że jeśli będzie ciągle wydzwaniać to w końcu odbiorę :O

Gość oj biedni ci młodzi teraz.....
całą swoją młodość nawet stacjonarnego nie doczekałam z powodu "trudności technicznych" o komórkach nikt nawet nie słyszał. A teraz jesteście tak do nich przywiązani, że żyć bez nich nie możecie. Wyłaczaj telefon jak się wkurzasz. Bo skoro jest włączony, to dajesz innym znać, że można do ciebie dzwonić o każdek porze. Albo przyznaj się, że czekasz na telefon od NIEGO, a ona wciąż ci ten telefon blokuje :)

a może da sie u Ciebie zrobic przekierowanie? Kiedys mialam nr w erze,wydzwanial do mnie rano,po poludniu,wieczorem i w srdoku nocy pewien chlopak z ktorym nie chcialam byc.Taki nachalny strasznie. Zrobiłam przekierowanie na nieistniejacy nr i zawsze jak dzwonil,slyszal w sluchace "nie ma takiego nr' :)

Gość odrzucaj połaczenia
za każdym razem regularnie. jak sie zacznie burzyc to powiedz, że w pracy nie możesz gadać w sprawach prywatnych i szef patrzy na ręce.