Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleśniczek z serem

boje się że bedzie mi wypominał mój "majątek"

Polecane posty

Gość naleśniczek z serem

jestem z chłopakiem, kochany się, wiem że jemu na mnie bardzo zależy. długo się o mnie starał...wszystko jest fajnie tylko mam jeden problem. ja jestem z biednej rodziny a on znowu ustawiony...swoja firma itd. teraz jest wszystko ok, ale boje się że jeśli będziemy razem, kiedyś pobierzemy się to jego rodzice będą krzywo patrzeć na to że mam niewiele, a może nawet i on. jego rodzice tez kiedyś zaczynali praktycznie od niczego i sami doszli do wszystkiego. nigdy nie pozwolę żeby ktoś mi powiedział że związałam się dla pieniędzy co o tym sądzicie? mam powody do obaw? jak sobie z tym radzić?może ktoś miał podobną sytuacje gdzie ona była była biedna a on bogaty

Gość fdgsdfgd
A ty jakas krolewna ze sie o ciebie dlugo staral

Gość naleśniczek z serem
nie nie jestem królewna, ale nie chciałam wcześniej z nikim być i kilka jeszcze innym powodów. wahałam się długo również ze względu na kasę

Nalesniczek => rozumiem Twoj problem, bo sama bylam i w sumie nadal jestem w podobnej sytuacjii. Moj obecny maz tez prowadzi wlasny biznes, ktory bardzo dobrze prosperuje. Nawet jeszcze za czasow "chodzenia" stac Go bylo na o wiele wiecej niz mnie. Zagraniczne wycieczki, kupil piekny dom itp, itd. Kiedy bylam studentka musialam sama sie utrzymac, bo rodzicow niestety nie bylo stac. I wiesz co robilam? Latalam ze sciera i sprzatalam klatki schodowe, aby tylko byc w stanie zaplacic za czynsz czy jedzenie. Nawet nie wiesz jak mi glupio bylo kiedy na jakiejs imprezie firmowej ktos pytal jak sie utrzymuje...Ale wiesz co? Moj wowczas narzeczony z duma mowil, ze jestem bardzo zaradna, ze studiuje dziennie, do tego pracuje sprzatajac klatki. Kiedy ja malo co sie ze wstydu nie palilam On tak jakby sie mna chwalil;) Rowniez wielu rzeczy sie nasluchalam od rodziny meza typu, ze jestem z Nim dla pieniedzy, ze z wygody, ze kiedys zabiore mu ten caly jego majatek itp, itd. Rozmawialam z mezem na ten temat i sama wyszlam z inicjatywa podpisania intercyzy. Maz twierdzil, ze tego nie potrzebuje, ale ja stwierdzilam, ze chce to podpisac, bo unioslam sie honorem i kropka. Kiedys przy rodzinnym obiedzie rzucilam im ta podpisana intercyza przed oczy i na koniec dodalam "I co? Rodzinka zadowolona juz teraz?". Od tamtej pory juz inaczej na mnie patrza, ale tyle ile Oni mi krwi napsuli to tylko ja Wiem...

Gość mksncshcbnwhdie
Wiedzial ze nie jestes bogata kiedy chcial sie z Toba zwiazac, dla Twojego mezczyzny to Ty jestes najwiekszym Skarbem, wiekszym niz jakiekolwiek pieniadze i przestan myslec o sobie i swoim zwiazku w takich kategoriach!! Nie ma problemu a Ty Go tworzysz, UWAZAJ!! bo dopiero stworzysz problem i sama doprowadzisz do rozpadu zwiazku!!

Gość naleśniczek z serem
dziękuje za wasze wypowiedzi i zrozumienie. mój chłopak w żadnym wypadku nie daje mi odczuć ze jestem gorsza czy coś. uczę się i dorabiam sobie jak tylko mogę. pracuje od 15 roku życia sezonowo, bo tak pozwala mi szkoła. on to docenia że nie ma dziewczyny która ma dwie lewe ręce

Gość znam taki jeden związek
"kupiłem jej świetny sweter","kupiłem drogie okulary bo nie miała pieniędzy" ktoś kochał bardziej, ktoś kochał mniej także uważaj na siebie :)

Gość naleśniczek z serem
on mi nic nie kupuje, nie chce i nie pozwoliłabym na to.pomijając okazje tj urodziny. kupie tańsze ale za swoje