Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anga21

Katyń-temat parcy licencjackiej

Polecane posty

Wiatm;) Jestem Studentkom pedagogiki o specjalności PO i WOS. Chciałam napisać swoją prace licencjacką na temat Katynia. Tylko że nie mam pomysłu co mogłabym w takiej pracy zbadać u uczniów;/ Myślałam aby wspomnieć w swojej pracy o tragedii która miała miejsce w tym roku w Smoleńsku... Przychodzi mi tylko do głowy patriotyzm u uczniów może warto zbadać wiedzę uczniów na temat Katynia w tym roku i powtórzyć badania za rok? Bardzo proszę o rade;) za wszystkie wskazówki, porady będę bardzo wdzięczna;)

Gość bnnbnbnbnbnbnbnbnb
Nie wierze ze jestes studentkOM.

Gość o matko...
:O

Gość sucza kiedy trza
Widać że jesteś studentkOM pedagogiki :-o

Gość odnoszę wrażenie, iż
temat dość "na czasie" zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach. Też jestem w trakcie pisania pracy, z tym, że mgr, też z pedagogiki, tylko zupełnie inna dziedzina. Myśle, że mogłabyś zbadać wiedzę młodzieży o katyniu przed i po obejrzeniu filmu A. Wajde "katyń".

Gość bnnbnbnbnbnbnbnbnb
Dobra, dostała lanie a teraz już jej pomożcie jeżeli możecie.

Gość fuksja_purpurowa
Widac, ze studentką to Ty chyba nie jestes i chcesz tylko wysmiac studentow pedagogiki. Nie ma studiow Po i WOS.

Gość pozytywka szepce mi do ucha
zapytaj ich, czy zbrodnia Katyńska skłania ich do jakichś refleksji (jakich?), czy czują nienawiść do narodu rosyjskiego, czy w ich rodzinach jest to poruszany temat itp.. przecież jesteś studentką to coś wymyślisz :)

właśnie spaliłam się ze wstydu;/ nio ale tak to być dyslektykiem;/ dziękuje za rady;)