Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my baby daddy

mozliwa ciaza??

Polecane posty

Gość my baby daddy

dziewczyny mam pytanie:) Ostatni okres dostalam 18 kwietnia, cykle mam 30 dniowe, 12 maja kochalam sie z chlopakiem z finalem w srodku. w terminie spodziewanej miesiaczki mialam tylko 2-dniowe plamienie, taki rozowy sluz i koniec. Troszke to dla mnie dziwne, tym bardziej ze nigdy nie zdarzylo mi sie nie dostac normalnego okresu. Teraz kluja mnie jajniki, raz jeden raz drugi, mam lekkie bole podbrzusza i normalnego okresu raczej juz nie dostane. Wiec czy mozliwa jest ciaza?

Gość my baby daddy
tak, tylko kiedy? zawsze sie robi w terminie spodziewanej miesiaczki, ale chyba u mnie na to jeszcze za wczesnie:) zrobie moze za jakis tydzien

Gość my baby daddy
up

Gość ninka18
witam wszystkich. Kochałam się z moim chłopakiem 1,5 tyg temu o oczywiście z zabezpieczeniem i był to stosunek przerywany dokładnie w 4 dzień po moim okresie. Bardzo się boję, że mogę zajść w ciąże. Teraz mam jakieś dziwne objawy: pulsujący brzuch(czytałam, że to może być spowodowane przez nerwy) i bóle podobne do menstruacyjnych z moich obliczeń wynika, że okres powinnam mieć 7 czerwca. Czy to mogą być objawy ciąży ?