Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila 23

Dlaczego się tak zachowujecie?

Polecane posty

Jw. Dlaczego tak dokuczacie ludzią którzy zwracają się tu do was z prosbami o pomoc. Np. Jakaś laska wkleja tu zdięcie, jest całkiem ładna a wy jej piszecie że brzydka itp. Ale czemu? Moze chce się w ten sposób dowartościować a dzięki wam dołują się jeszcze bardziej. Takich przykładów jest więcej ale nie chce mi się pisać. Dlaczegop ludzie jestescie tacy chamscy???

bo irytuje mnie kiedy naprawde ładna dziewczyna wkleja tu swoją fote i pyta sie obcych ludzi o zdanie... Niektóre z tych dziewczyn wklejają tu swoje fotki prawie CODZIENNIE... czy to nie jest troche chore? Mnie to irytuje... takie jest moje zdanie.

Gość laleczzzkaaa
bo sa anonimowi :) i własnie chcą sie dowartościować, studiuje psychologie i tylko w niewielkim stopiniu profesor nam o tmy mowil. Ci ktorzy besztają tu innych w rzeczywistosci sa szarymi, zakompleksionymi myszami. gyby przyszło im wypowiedziec takie słowa w zyciu realnym to prawdopodobnie spaliliby cegłe i zapadli pod ziemię :) w obliczu ososb, ktore maja o tym choc troche pojęcia( tak jak ja np. a teraz juz i ci ktorzy to czytaja) zdradzaja sie i ukazują swoja prawdziwa twarz :) dziękuję !

Gość mala miiiii
ja sie nie musze dowartosciowywac w ten sposob nie wiem jaki ty masz gust ale jak dla mnie wszystkie zdjecia dziewczyn ktore sa tu wklejane sa poprostu załosne! Tandetne tapeciary ktore nie pokaza sie bez tapety bo maja postarzala zniszczona i poprostu paskudna gebe pokazuja za to cycki i tylki zeby odwrocic uwage od szpetnych twarzy Ja nie mam im czego zazdoscic i nie pisze tego zeby sie dowartosciowac tylko zastanawia mnie jak jaki ty masz gust a moze poprostu wygladasz tak jak one i bronisz ich? Aha ktos moze powiedziec ze uogolniam ale czy nie mam do tego prawa? przeciez kazda z nich jest tak samo szpetna tandetna pokryta tapeta i spalona solarka i nie zadnej indywidualnosci wiec bez roznicy czy mowie o nich pojedynczo czy o wszystkich na raz.... Pozdrawiam brzydale :))

dokładnie:) a swojej paszczy nie pokażą:D fajnie kogoś powyzywać i się dowartościować;] na kafe przeważnie są tacy ,,ludzie''

ja mówie zawsze to co myśle... no może w realu powiedziałabym to nieco kulturalniej. Racją jest, że ludzie są tutaj anonimowi i mogo powiedzieć wszytsko bez konsekwencji. Jednak jak ktoś pisze ,, czy jestem ładna'' to odpisuje to co myśle czyli to że jest idiotką:P Dziekuje!

,,ja nie mam im czego zazdoscic i nie pisze tego zeby sie dowartosciowac'' to zdanie mówi samo za ciebie:D kretynizm się szerzy:D

Gość jak ja nieznosze kiedy chlop
ludzią?chyba ta forma powinna brzmiec inaczej!!!

Gość prawo łamania
Kamila trzeba mieć zdrowo najebane żeby na forum umieszczać swoje zdjęcia;) ludzie nie mają obowiązku pisać tak żeby komuś wzrosło ego a te pokemony co tutaj sie pokazują to no co mam Ci powiedzieć zero indywidualności takie wszystkie jednakowe ;)