Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżibieta...24

mam problem z facetem , nierozumiem go :( ZERWAĆ???

Polecane posty

Gość elżibieta...24

prosze o wyrozumiałość z Waszej strony i szczerą porade: sama juz niewiem co O TYM /O NIM MYŚLEĆ , jestesmy ze sobą 10 miesiecy, mój facet ma 27 lat , często gdzies wychodzimy ze znajomymi , czasem sami , do pupu , wyjezdzamy w góry , albo bawimy sie w klubie... Mój facet przy mnie podrywa inne dziewczyny , np siedzimy sobie w pubie i podchodzi kelnerka i mój facet zaczyna miec rumience , błyszczące oczy i rzuca do niej tekst "mmmm jaka milutka kelnereczka .."i puszcza oczko.. do niej , na dyskotekach jest to samo , gapi sie caly czas - dosłownie cały czas na inne laski , albo sobie jedną upatrzy i chodzi za nią i obserwuje ją , zapomina ze ja jestem , jesli sobei troche wypije to puszcza do niej oczko usmiecha sie , zaczepia gestami itd.. mam tego dosyc , porównuje mnie do innych dziewczyn i mówi np "widzisz jaką ta laska ma zaejjebistą sukienke -czemu ty sie tak niewystroisz.." zauważyłam ze mój facet bardzo narzuca sie innym dziewczynom, np jego kolega ma dziewczyne i mój facet odrazu sie narzuca aż zabardzo - tak jakby musiał miec poczucie akceptacji -zwłaszcza przez dziewczyny.. ja rozumiem ze to facet i musi sie popatrzec na inne laski .. ale bez przesady , gdy gdzies jestesmy , na koncercie albo w gronie znajomych i nowych znajomych to on zapomina ze ja jestem , gdy widzi inne to ja juz nieistnieje , schodze na dalszy plan , Ja mu kiedys zwrócilam uwage to na mnie nawrzeszczał i powiedzial ze patrzy sie dlatego bo patrzy jak dziewczyny są ubrane :( GDY wracamy po imprezie albo od znajomych , do domu to mówi mi jak bardzo mnie KOCHA... że ja jestem dla niega ta jedna . rozmawialam z nim na ten temat -dlaczego sie tak zachowuje , to powiedzial ze mi sie wydaje , a potem powiedzial ze jest facetem ... czesto mnie krytykuje ., kiedys powiedzial do swojego kumpla "o patrz ta laska mi sie podoba" powiedzial to przy mnie ( i TO NIE BYŁY ŻARTY z jego strony)JEST MI PRZYKRO ze mój facet sie tak zachowuje , nieuważam sie z a brzydką dziewczynę ani też za najpiękniejszą, bardzo dbam o siebie... ale jak gdzies wychodze z facetem to czuje sie brzydka , niepotrzebna ,niekochana.... :( jak temu zaradzić , czy ten zwiazek ma szanse przetrwać? rozmawialam z nim i żadnej poprawy w jego zachowaniu nie ma od kilku tygodni zastanawiam sie czy zerwać z nim, i myśle jak to zrobić by było jak najłagodniej ... ?prosze doradzcie coś .. pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi

Gość elżibieta...24
i sory za błędy

Gość kuba rozpierduwacz
twoj facet to ciul zlamany! ciekawe jak by zareagowal jakbyc ty komentowala i sie slinila na widok nagich meskich torsow..

Gość elżibieta...24
a ja mysle ze to on przesadza, owszem kazdemu facetowi zdarza sie zaczepic jakąc laske tekstem , ale nie ciągle i kazda dziewczynę ktorą widzi

Gość RedSlimTea
Z tego co napisałaś wnioskuję,że Twój facet nie jest wystarczająco przystojny i musi się dowartościować takim zachowaniem . Wierz mi kochana- większość z nich tak się zachowuje. Rozwiązania takiej sytuacji są dwa- pierwsze- zrób się na bóstwo gdy gdzieś razem wychodzicie i... zachowuj się tak samo jak on- zagaduj innych facetów, mów,że idziesz do łazienki i gdy będziesz wracać ,przeypadkiem' zacznij gadać z jakimś przystojniakiem. Pokaż mu co potrafi jego laska:) Wyjście drugie? kopnij dziada w ...... Tego kwiatu jest pół światu :) Sama wiem,co znaczy, gdy facet ogląda się za innymi. Dlatego mysle,czy kiedyś nie będę sama, mimi tego,że jestem uważana za strakcyjną dziewczyne ;/

załóż mini i nie zakladaj majtek, to mu się spodoba :classic_cool: no chyba, że jesteś tłustym wieprzem :o

Gość elżibieta...24
kiedys specjalnie uśmiechnełam sie do jakiegos faceta w klubie a mój to widział to miał focha był obrażony przez prawie 2 dni i mi to wypominał , potem żeby to naprawic musiałam go przytulac głaskac po głowce i mówic czułe słówka i zapewniac ze jest moim jedynym itd... to wtedy mu foch przeszedł Ale uśmiechnęłam sie do innego faceta aby zobacxzyc mojego faceta reakcje i sie zrewanzować , niech wie jakie tto uczucie, ale potem mialam wielką awanture

Gość elżibieta...24
czesto robie sie na bustwo .. lubie modnie wyglądac ..ogólnie to nienarzekam na swój wygląd.. ale przy moim facecie czuje sie nieładna i niekochana , a dlatego napisalam o wyglądzie bo wiem ze faceci to wzrokowcy , bo o to chodzi w tym temacie , ale mój facet przegina , przy nim jestem ...nikim ,jest mi przykro .

Gość RedSlimTea
jaką awanturę? to on może sobie pozwalać,a Ty nie? szczerze? jesli nie chcesz plakać to uciekaj od niego i nie marnuj młodośći ;)

Gość elżibieta...24
wiem , będąc z nim czesciej płacze niż sie usmiecham , on mnie rani swoim zachowaniem ... mysle ze chyba z nim zerwe ale niewiem jak to zrobic by najmniej go bolało to rozstanie

Gość elżibieta...24
ostatnio czesto sie smuce i płacze przez to , a niepotrafie tak odrazu stanowczo zerwac

Gość elżibieta...24
ciagle sie zastanawiam jak z nim zerwac i czy wogóle zerwac z nim dodam ze niemieszkamy razem , a widujemy sie raz w tyg albo co 2 tyg w weekend

Gość elżibieta...24
:(

Gość sensibombom
daj sobie z nim spokoj odrazu, juz teraz !!!

Gość elżibieta...24
jak zerwać aby najmniej go bolało ..? niewiem co mam robic

Gość zobacz F
nie ma mniej bolało, każde rozstanie pozostawia na sobie jakieś piętno (całe szczęscie tymczasowe) teraz niewinnie podrywa, a później będzie niewinnie zdradzał. Tego chcesz? Nie możesz akceptować takiego zachowania, to oczywiste. Nie musisz zrywać od razu. Postaw sprawę jasno. Albo przestanie albo nie ma czego szukać u ciebie, a tłumaczenie, że jest mężczyzną i oni tak robią, niech sobie wsadzi między bajki dla niemowląt. Albo szanuje ciebie i twoje ciało, albo do widzenia.

Gość elżibieta...24
rozmawialam z nim , widujemy sie rzadko a on tak robi dalej , obiecywał ze sie naprawi , poprawy niedostrzegam , niewiem czy dac kolejną szansę :(

Gość elżibieta...24
moze porozmawiam z nim jeszcze i zobacze czys ei zmieni

Gość zobacz F
widzisz...rozmawiałaś on nie dotrzymał słowa a ty w związku z tym jakie kroki podjęłaś?

Gość elżibieta...24
niepodjełam jeszce nic, zastanawiam sie co takiego w nim jest ze on potrzebuje byc w centrum uwagi dziewczyn i miec poczucie akceptacji adoracji.. hmmm

Gość zobacz F
a jaka jest sytuacja u niego w domu?ile rodzeństwa? stosunki z matką i ojcem?

Gość elżibieta...24
czesto sie kłóci z rodzicami , nawet ich wyzywa . ma nadopiekuńczą mamę

Gość elżibieta...24
zastanawiam sie jeszcze czy zerwac czy nie :(

Gość elżibieta...24
czekam moze sie zmieni , chcę jeszcze z nim porozmawiac , moooze sie zmieni , ale nieukrywam ze rani mnie swoim zachowaniem .... a z drugiej strony ja nie chce byc sama

Gość kardashia
SIę systrój jak bedziecie gdzies razem szli i tez zagaduj facetow.Jak zrobi ci za to awanture to go kopnij w dupe. A jak to nic nie da i dalej nie zroci na Ciebie uwagi to go zuć bo na prawde nie ma sensu i moim zdaniem gdy kiedyś ciebie nie bedzie przy nim bedzie robił inne rzeczy gorsze..

Gość kratownik
napiszę z perspektywy faceta- jasne, jak jest się samemu (znaczy, mojej Pani przy mnie nie ma), to mogę sobie "popatrzeć", skomentować z kumplami inną itd. Ale trzeba być kompletnym złamasem i nie mieć żadnego szacunku do swojej kobiety, żeby to robić przy niej.

Gość elżibieta...24
kiedys specjalnie spojarzalam na fajnego faceta jak bylismy na wycieczce to.. robił mi sceny , mój problem polega na tym ze facet rani mnie swoim zachowanieem a ja niepotrafie zerwać bo ..BOJE SIE że juz nikogo niespotkam , mam 24 lata .... wiem ze to mlody wiek , ale jednak mam lęk przed samotnościa, grono moich znajomych to same pary .. taka presja... mam juz dosyc , ciezko mi z tym ...bo niewiem jak postapic w takiej sytuacji

Gość elżibieta...24
kratownik-- wiem , faceci jak idą sami na piwo to patrza na laski - to normalne - bo to sa faceci , ale on robi to przy mnie , potrafdi mi prosto w oczy powiedziec "ta czy ta jest bardzo ładna dziewczyna.." więc masz racje kartownik.. a drugi problem to zazdrosc , ON jest zazdrosny , nawet gdy mam zajete polaczenie , numer zajęty gdy on próbuje sie do mnie dodzwonic , to mam awantury i wmawia mi ze pewnie jakis facet do mnie wydzwania, bierze mój telefon i sprawdza czyta smsy i sprawdza połączenia....