Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janiewiemjuznic.

ciąza obumarła ? pomocy ;(

Polecane posty

Gość janiewiemjuznic.

witam dziewczyny potrzebuje waszej pomocy .Okres dostalam 16 kwietnia od 16 dc. (1-2 maja) do 25 dc brałam luteine (2x1) nie dostałam okresu i w 34 dc. poszłam do ginekologa i okazało sie ze mam torbiel krwotoczna na jajniku (4 mm) lekarz kazał mi brac luteine az do wywolania okresu ,dzis jest 38 dc i nic,jeszcze mialam zrobic bete w celu wykluczenia ciazy .okresu nie widac ,piersi powiekszone a beta 6.02 mlU/ml . o co chodzi ? 1 maja kochałam sie z moim narzeczonym byl to stosunek przerywany (2 razy pod rzad) czyzby ciaza obumarła ,czy mzoe to ciaza pozamaciczna ,bo na normalna ciaze to stanowczo za mało ...

A kto Cię tu zbada? Czy to jest ciąża zależy od norm labo w niektórych jest od 16. Wg ulotki testów ciążowych podwyższone wartości hcg mogą być przy torbielach, lekach na tarczycę (więcej tego jest ale nie pamiętam) Może być tak, że to ciąża bardzo wczesna albo już beta spada i dojdzie do poronienia

My na to pytanie nie odpowiemy, bo niby skąd mamy to wiedzieć. Idź do ginekologa, wyjaśni Ci Twoje wszystkie obawy.