Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anana kofana borubara

Palenie buraka niszczy mi życie!

Polecane posty

Gość anana kofana borubara

Niemal każdego dnia, gdy jestem wśród ludzi. Jak rozmawiam z kimś kto mi się podoba, albo z kimś obcym ogólnie i np ktoś patrzy na mnie uważnie i mnie słucha, czeka aż coś powiem to robię się niesamowicie czerwona, czuję jak palą mnie policzki, jest mi gorąco;/ To strasznie deprymujące :( Nie wiem jak z tym walczyć, a nie jestem jakąś szarą myszką czy brzydulą. Wśród znajomych jestem normalną, żywą dziewczyną która odwala i mówi co chce. A jak tylko ktoś obcy to... Najgorzej jest jak się zrobię czerwona, wtedy staram się to ukryć zakrywając policzki jakby chciała zrobić i wtedy ludzie mówią: ale czerwona jesteś. Wtedy czerwienię się jeszcze bardziej, mam ochotę się zapaść pod ziemię albo chociażby schować gdzieś głowę, odwrócić się :O Jestem dziewicą, mam 20 lat i nie miałam nigdy chłopaka na poważnie. Czy to może być powód? Wiadomo że takie bliskie kontakty z ludźmi jakby "odburaczają", ale nie stwierdzę tego póki sama się nie przekonam. Wynika to też na pewno z braku pewności siebie, ale tego brak mi tylko wtedy gdy nie jestem w gronie zaufanych ludzi;/ Nie wiem, jak to pokonać? Opalenie twarzy nic nie daje, tylko odrobinę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować