Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to będzie

Dzisiaj straciłam pracę

Polecane posty

Najpierw byłam na stażu pół roku,a potem na pół etatu 7 m-cy.Teraz skończyła mi się umowa i czuję sie okropnie,nie znajdę żadnej innej pracy.Już nawet nie chodzi o pieniądze tylko nie wiem jak teraz wytrzymam siedząc w domu.Dorywczą pracę też niedawno straciłam,szkoła niedługo się kończy...Załamka na całego,będę całe dnie siedzieć sama w domu :O W dodatku tamta praca była świetna i będzie mi jej bardzo brakować,i tych fajnych ludzi.. :(

Gość malkontentka etatowa
jak nie znajdziesz? A dlaczego masz nie znalezc? Garbata jestes czy szczerbata?

Gość a ja cnotę

Gość estee lauder
szukaj a znajdziesz :) powodzenia!

Gość tez straciłam pracę...ale
znalazłam o nieeee bo lepszą :) w krótkim czasie, a i też mi się wydawało ze tamta była świetna...że fajni ludzie. Nie bój się - będzie dobrze, przeredaguj CV i do dzieła, na pewno znajdziesz dużo lepszą prace i nabierzesz pewności siebie :)

Nie znajdę,bo mieszkam w małym miasteczku,już staż dostałam cudem.Poza tym nic tu nie ma,żadnych możliwości,tym bardziej dla studentki.Teraz właściwie nie chodzi mi o to,żeby szukać nowej,tylko żeby jakoś przeżyć ten czas w domu

Gość ludzieee co wy gadacieee
Oczywiscie ze ma sie marwic, czy wy nie wiecie jaka sytuacja jest na rynku pracy? Ja szukam od 7 miesiecy, mam wszystko, wyksztalcenie, doswiadczenie i mimo wszysto nie umiem znalezc

Z tym,że ja nie chcę iść do zwykłej pracy na 8 godzin,od wielu lat nie miałam wakacji,a teraz tak szkoła dała mi w kość,że chcę odpocząć,a od października na studia dzienne.Pracę chciałabym tylko dorywczą,ale nie da rady.Ta była idealna,tylko 4 godziny dziennie.Najgorsza jest ta świadomość,że nie znajdę długo lepszej

Gość Samant hełe
a tam pitolicie praca zawsze jest!!! a jak nie ma, to zbadajcie czego potrzeba w gospodarce i załóżcie firmy. idźcie na jakieś studia, albo pracujcie za grosze. prawda jest taka, że często wystarczy zrobić zwykły miesięczny kurs zawodowy i po tym prace znajdzie się w każdym miejscu związanym z daną branżą. ale nie wpadłyscie na to, prawda? :o

Gość ludzieee co wy gadacieee
Gadasz glupoty i dobrze o tym wiesz samanto