Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona....

Tabletki anty a ból brzucha- martwie sie

Polecane posty

Gość zaniepokojona....

Biore moje pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, jest to cilest. Wzięłam juz 10 tabletek i od kilku dni mam bóle brzucha tak jak przed miesiączką, takie skurcze. Czy to normalne?? na ulotce jest napisane ze mogą wystapic wzdęcia i bole brzucha tylko nie napisali o jakie bóle chodzi

Gość łuppppp

Może powinnaś się udać do ginekologa, niech zmieni na inne tabletki, możliwe, że Twój organizm ich nie toleruje.

Gość zaniepokojona....
Tak bede musiała zrobic. wziełam tylko 10 tabletek, zobacze co bedzie sie działo do konca opakowania.

Weź całe opakowanie- tak będzie najlepiej :) Wtedy, gdy bóle nie ustaną, zrób jak mówiłam... :) po co się męczyć, skoro gin może przepisać Ci inne ;)

TO JEST NORMALNE. żaden ginekolog nie zmieni tabletek po pierwszym opakowaniu chyba, że była by bardzo bolesne krwawienie, obfite, długie, i bardzo nasilone skutki uboczne. Przez pierwsze trzy opakowania możesz odczuwać lekki dyskomfort ale organizm musi się przystosować do nowej sytuacji. Miałam to samo przy Yasminelle przez pierwsze 2 opakowania. To nie jest loteria, że co miesiąc nowe tabletki bo organizm by oszalał. A miałaś robione badania przed dobraniem tabletek? Bo to jest podstawa.