Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola2657

co myślicie o rasie psa sharp pei?

Polecane posty

Gość dziwactwo
No przecież już się na buldoga zdecydowałaś. Będziesz tak codziennie ludziom d*pę zawracać? A poza tym taka rasa nie istnieje. Jak już o coś pytasz, to przynajmniej sprawdź jak się poprawnie coś pisze i czyta. Zresztą, jaki to problem pogrzebać w internecie i poczytać informacje o rasie, potem wejść na forum o wybranej rasie, poczytać trochę i popisać z właścicielami? Musisz każdego dnia zaczynać ten sam wywód na kafeterii?

zaczynam temat bo chcę! tak chciałam buldoga ale nic nie znalazłam w swoim województwie!wszystko już nieaktualne,ale znalazłam te sharp pei więc pytam co o nich sądzicie...chyba lepiej dowiedzieć się czegoś od kogoś kto ma te psy bazując na waszym doświadczeniu niż czytać suchych wiadomości!pies pasterski itd to już wiem!

Gość dziwactwo
SHAR PEI !!!!!!!! Na litość boską!

Widzę, że to będzie kolejna nieodpowiedzialna decyzja podjęta bezmyślnie pod wpływem impulsu :( Jak ktoś się decyduje na konkretnego psa, to dzwoni do hodowców, rozmawia z weterynarzem- np. o obciążeniach chorobami, wybiera hodowlę i czeka na miot. Ja jechałam po psiaka 600 km.