Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam już dośc tego cyrku

co daje facetom milczenie?

Polecane posty

Gość czasem mam już dośc tego cyrku

j.w

Gość Aborygenka
to zależy facet milczy- bo przeważnie już szuka następnej i mu przeszkadzasz w tym facet milczy - dziewczyny uciekajcie od takich gnojków facet milczy- bo jest wstydliwy hehehe

Gość też się kiedyś nad tym
bo mu nie zależy,jesli twierdzi że jest inaczej to kłamie,niestety taka prawda,jak ktoś kogoś kocha to szuka kontaktu,chocby o bzdurach porozmawiać ale chce usłyszeć głos, TO SPRAWDZONE każdy ci tak odpisze

No halo, to zależy od wieku :P Jak ma 18 lat to milczy bo się wstydzi :D

Gość pa siempre
a jak ma 81 to milczy, bo i tak nie usłyszy odpowiedzi....

TAK JEST COŚ W TYM ŻE JEŻELI FACET SIĘ MAŁO ODZYWA TO MOŻE NEI KOCHA ZDRADZA

ja mysle,ze to sposób na zakonczenie kontaktu...moze uważa,ze prawda face to face za bardzo by zabolała wiec milczy wybierając mniejsze zło...osobiscie nie cierpie takiego sposobu zakonczenia znajomosci bo uwazam,ze kilka słów prawdy pozwoli zamknąć pewien rozdział w zyciu i szus naprzód...a tak>milczy...to roznie to interpretujesz bez kropki w rozdziale...i zyjesz Jego cieniem bo zastanawiasz sie,ze moze jednak....milczenie to zadne złoto tylko drakońska i upierdliwa rdza!:O;)

Moj były tak zakończył nasz związek. Milczeniem. I przez to to wszystko dłużej bolało bo niczego sobie nie wyjaśniliśmy, pozostało wiele nie zakończonych spraw. Ale teraz z perspektywy czasu sobie nawet myśle, że może to i lepiej. Poukładalam sobie życie na nowo i jest git :P

Gość eirene.
Jeśli facet milczy tzn. 1. ucieka bo sam nie jest pewien czego chce 2. ma inna 3. nie chce się angażować 4. liczy na to że ona przejmie inicjatywę 5. nie ma nic do powiedzenia 6.jest królewiczem o którego należy zabiegać 7. olewa ja 8. nie wie jak odejść itd. Napewno nie wróży to nic dobrego...

Gość a co jeżeli...
a jesli najzwyczajniej w świecie nie ma czasu>? bo jest bardzo zajęty? (a przynajmniej tak mówi)

Zakochany facet jak chce to znajdzie czas na smsa, chociażby z wc ;) Zamiast czytać skład pasty do zębów to weźmie telefon ze sobą i się odezwie :)

Gość eirene.
nie ma czasu na minutę rozmowy? sprawa beznadziejna

...nie wiem...wydaje mi sie,ze jak facetowi zalezy,przwroci ziemie do góry nogami ale zdobedzie,co Jego...a juz napewno nie pozwoli czyjejs innej łapie niz Jego przejąć władanie nad Jego Kobietą...jak jest pass z Jego strony-nie poradzisz:(

Gość a co jeżeli...
tak się mówi, że jak zależy, to zawsze znajdzie czas nawet na małego smsa wiem, że naprawdę ma dużo roboty, pisze kilak smsów dziennie zdarzało się, że i cały dzień się nie odzywał, ale przepraszał, że mnie zaniedbuje

Gość Gladiusss
Kobiety również milczą. Nie potrafią powiedzieć przysłowiowego 'spier...' Irytuje mnie także swego rodzaju zachowanie - piszę do panienki esa jak jej minął dzień itd. Uzyskuję odpowiedź dopiero na drugi dzień, w dodatku wieczorem.

Gość z tego powodu
dzisiaj sobie odpuscilam znajomosc z pewnym panem, ktory odzywal sie tylko jak jemu to bylo potrzebne. Jeszcze biedny mis o tym nie wiem...ale sie dowie :)

Gladiuss - po 1. wśród kobiet panuje moda na bycie zimną suką, po 2. wiedzą że jak się narzucają chłopu to on ma je głęboko :o

Gość Gladiusss
Takich suk sporo poznałem. Naczytały się jakiś debilnych poradników i wprowadzają wszystko w życie. A później płaczą, że facet je zostawił. W sumie to chyba wolę jak panienka się nie odzywa, niż zarzuca tekstami w stylu: masz ładne usteczka, a potem kopie w tyłek.

Gość ja z kim nie rozmawiam
spokoj :classic_cool:

Gość saleminka8
ja dodam 9 punkt-tresuje kobite :P moj kolega tak robił,że nie pisał,nie dzonił bo denerwowało go to ,ze ona za często pisze i dzwoni i chciał jej w ten sposób wytlumaczyć,że ma zwolnic :P

Gość gall anonim123567
Nie no jasne facet nie może milczeć tylko zawsze musi wychodzić z inicjatywą ,ale jak wy milczycie to już ok.

Gość a ja wiem, że
a ty KURWO, wymyśl sobie swój temat, a nie ściągasz z pasażera :P