Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzkodaZeTakNiemaaaA

Chcialbym zyc w takim swiecie

Polecane posty

Gość SzkodaZeTakNiemaaaA

Pisze to dla ludzi takich jak ja.W spoleczenstwie nazywa sie to erotomanizm i tak dalej.Ja po prostu kocham piekne kobiety i kocham sie kochac.Dla mnie seks i namietnosc to podstawa w zyciu i lubie to robic.Dlaczego faceci ktorzy to robia nazywani sa kurwiarzami a dziewczyny dziwkami ? Co w tym zlego ze ktos lubi sie kochac i rznac.Jest masa dziewczyn ktorym brakuje seksu bez zobowiazan tak samo jak masa facetow ktorym brakuje tego samego.Dlaczego ten swiat jest taki porypany i sprowadza to do pierdolonego punktu "kurwiarstwo". Tylko jest jedno ale , wiadomo jacy sa faceci.Ruchali by wszystko co popadnie.Duzo dziewczyn tez tak robilo.Ale wlasnie jak zaczac ? Jak powiedziec komus ze chcesz sie z nim rznac ? brzmi to smiesznie ale jednak zawsze mnie to zastanawialo.Powinni stworzyc portal dla ludzi ktorzy mogli by sie umawiac na zdecydowany seks.Przeciez jak tak patrze to ile jest ludzi ktorzy by tego chcieli ale jednak wstydzimy sie bo nasz narod taki jest popierdolony.Dziewczyny jesli chcecie sie rznac to mowcie o tym smialo :) byc moze traficie na takiego faceta jak ja ktory wtedy nie bedzie mial Was za kurwe tylko po prostu zabawi sie z Wami tak jak trzeba.

Gość no właśnie o to chodzi
...zabawi się...:O :P

Gość SzkodaZeTakNiemaaaA
Dobra a teraz wracam do lekcji 🖐️