Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam porady

jaka szczoteczka do zebów

Polecane posty

Gość szukam porady

mam w bliskiej rodzinie 4 letniego malucha. Bardzo podoba mu się elektryczna szczoteczka do zębów, twierdził, ze bardzo chciałby taką mieć. I wiece co, teraz niedługo dzień dziecka i kupiłabym mu taką szczoteczkę ale nie wiem jaka jest dobra i czy takie szczoteczki mogą 4 latki używać.

Gość ILE JESTECIE
Moga uzywac czterolatki, popytaj w aptece sa takie szczoteczki dla czterolatkow, potem wymieniasz tylko koncowke. Fajne sa i dziecko naprawde chetnie czysci zeby, no i dokladniej niz zwykla:)

Gość czekam na odpowiedz
wy nie myjecie dzieciom zębow

Gość nmmmhrfff
uppppp

Gość szukammm poradyyy
litości, czy wy naprawdę nie myjecie dzieciom żeby, nie rozumiem. Matki polki a w ten sposób postępują. O nie, mają po kilkoro dzieci a chowają je jak w afryce

ale o co ci jeszcze chodzi! dostałaś odpowiedź - są takie szczoteczki dla 4 latków, dzieci mogą używać takich szczoteczek, idź do apteki i zapytaj.

Gość szukam porady
przeszłam dzisiaj całe moje małe miasto (2 drogerie i 8 aptek) i nic z tego. Jedynie w niedawno otwartym tesco spotkałam, gdzie pisze, że można używać po 3 roku życia, natomiast do 7 roku życia pod kontrolą rodzica. No ale to tesco i wyprodukowane w chinach, chciałam coś lepszego, a i jeszcze w jednej drogerii były ale z niewymienialnymi końcówkami, gdzie zalecano używać je tylko przez 3 miesiące, takze ta odpada, bo wolę z wymienialnymi końcówkami. A ten u góry to podszyw.